İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google güvenli siteler listene girmek

merzifonlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar,

bir sitemiz hic bir gerekce yokken güvenli siteler listesinde cikmiyor. Halbuki herhangi bir ters bisi yok

1. neden güvensiz site konumuna düsmüs olabilir

2. bu sitenin saglam icerikli oldugunu nasil ispatlayabilirim

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güvenli aramayla zararlı site ayrı şeyler. Zararlı içerik uyarısı olan siteler güvenli aramada görünebiliyor. Ör

Güvenli aramada görünmemesinin sebebi googlebot'un siteye ulaşamaması olabilir, eğer bu değilse absürt içerik veya bu tür sitelere link verilmiş olabilir siteden, veya bot öyle algılamış olabilir, bot tarafından gezilebilen tüm sayfaları teker teker kontrol etmeniz lazım. Size link veren siteler buna sebep oluyor mu emin değilim ama nerelerden backlink almışsınız ona da bir bakablirsiniz, güvenli aramadan banlanmış sitelerden veya uygunsuz anchorlarla alınan linklerin de sebep olabileceğini sanıyorum(ama böyle birşey duymadım mantık yürütüyorum)

merzifonlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hangi siteden bahsettiğinizi anlamadım burada. safe kapalı aramada 3 tane uygun site var gibi görünüyor bunlar safe aktif aramada da görünüyor bende.

PS: Bir mod arkadaş konuyu buraya taşıyabilirse daha iyi olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.