Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ilk sayfada
"hediye parayla satılmaz yazmıstım" (tamamen espiri kötü niyet yok)
ama silmiştiniz.gördümki bir çok kişi aynı noktaya temas etmiş ama onların mesajların silinmemiş.
ilginç
yukarıdaki mesajım gereksiz olabilir, istediğinizi satabilirsiniz, başlığa ücret dışında düşünce eklememde yanlış olabilir (kural koyucularda bazen kurala uymuyor)
mesajıma olan cevaplara verilecek iyi cevablarım var ama neyse (sizinde teknolojiyi neresinden tuttuğunuz belli oluyor, çağa çok ayak uydurup ne kadar katkı sağlıyorsunuz o da merak konusu) çok sevdiğiniz ebay da gmail davetiyesinin bile satıldığını biliyorum.
Açik artirma bu bittiğinde en yüksek fiyatı kim verirse o alır şimdi vazgeçiyor açık artımada istediğin fiyat gelmez yaklaşık fiyat gelir yada geçer direkt fiyatını yazsaydın teklif yapanların zamanını almazdın.
ayrica satmiyacak olsam bu kadar sure arttirmaya calismaz o kadar ugrasip telefonla resim cekip sonra onlari pcye aktarip upload edip bu kadar ugrasmazdim