İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu google index almiyor

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
merhaba arkadaslar hergun sitemizi guncel tutuyoruz ama sitemiz bir turlku index almiyor bunun sebebi nedir site adresimde. www.webmasterlari.com

Aynı Sorun Bendede Var. İmleme yapıyorum. Farklı Sitelerde Kaynak Göstererek Konu Paylaşıyorum.Video Backlink ALıyorum.Blog Backlink Yapıyorum.Forumlara Bloglara Tanıtım Yazısı gönderiyorum. Lİnk Değişimi yapıyorum Ama Tın Yok Sitede ; /

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sitenizin index alamamasının bir çok sebebi olabilir, özellikle teknik sebepler.
İndex alıp almadığını nereden takip ediyorsunuz? Sadece googe cacheleri mi yoksa, access loglardan google iplerini ve agent kodlarınımı takip ediyorsunuz?

serap1980

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba, azim ve gayret ile alakalı yüzlerce atasözü var burada bir tanesini paylaşacagım
azmin karşısında dag bile parcalanır. benim kanım cok calışmak ve azmi ve gayreti bıkmadan usanmadan devam ettirmek gereklidir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

CtNa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ustad normalde daga cok olmasi lazim 5 gundur bu indexte kaldik pingte aqtiyoruz gene bisey yok

konumuzseo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizin kod kısımlarında ve tasarımında (site içi olarak) kodsal/mantıksal hatalar var. Şu haliyle Google Deep Crawl botlarının taramaya başlaması ile indexlenecek gibi duruyor (üstün körü bakabildim sitenize) ki bahsi geçen botlar çok sık gelen türden değildir.

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
40 index im vardı aylar önce ve aylardır içerik giriyorum 8 k suan google algirotmeri ile alakalımış herhangi bir sorun gözlenemedi sonucu geliyor değerlendirme isteğinde bilginize

konumuzseo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herhangi bir sorun gözlenemedi sonucu geliyor değerlendirme isteğinde bilginize
Bahsettiğiniz Google değerlendirmesi ise veya uzaktan url ile site analizi yaptırmanız sonucu sorun yok deniyorsa itimat etmeyin. Sitenizde yukarıda da bahsettiğim gibi sorunlar mevcut. Ancak problem %100 sadece belirttiğim sorunlardan kaynaklanmıyor, farklı parametre ihlalleride sözkonusu olabilir. Detaylı analiz yapılması gerekmektedir.

CtNa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tesekkür ederim dediginiz gibi yaptim saolasin yardimin icin tskler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.