İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google indexlemiyor.

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
S.a
1,5 Ay oldu açtığım site google kayıt ettirdim fakat indexlemiyor. bir ara bir daha kayıt ettirdim Gene çıkmıyor. Tavsiyeleriniz nelerdir.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
a.s

öncelikle sitenize güzelce bi sitemap hazırlayın ve googleye kayıtlayın

http://forum.iyinet.com/google-optimization/30843-sitemap-hazirlama-program-anlatim.html

Daha sonra sitenize backlink almaya çalışın, dizinlere kayıt ve konunuzla ilgili sitelerden link alırsanız faydasınız görürsünüz. tabi bir günde 500 link almaya çalışmayın yavaş yavaş günden güne backlinklerinizi arttırın.

Sonra yapmanız gereken tek şey sitenizi ve sitemapınızı güncel tutup sabırla beklemek.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google'a sen kendin kaydettiysen hemen indekslemiyor, başka siteden link aldığın taktirde daha çabuk indeksler, bende böyle bir izlenim oluştu.

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1,5 aydır gün gün azar azar lınk değişimleri yapıyorum. Sitemap Yapmak istemedim tavsiyeniz üzerine yapacağım.

N

NRT

Misafir
sitemap var, link degişimi var,seo var ama 74 sayfa indexledi başkada indexlmedi. Nedir anlamadım bu gıcıklıgını google un :))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.