Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Google indexte şu sorun var

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
adszur9.gif

bilgisayarınıza zarar verebilir diyor. bu nein nesidir bilen varm ı? FTP de trojan falanda yok

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
sitende toplist vs varsa onlar trojan yayıyor olabilir. (.js varmı sitende ?)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Keşke forumda arama yapsaydın. Bu konuyla ilgili uzun bir makale hazırladım.

Şuanda Google arama sonuçlarından banlanmış durumdasın.

Tüm Çözüm yollarını ayrıntılı şekilde yazdım.
Uyguladığın taktirde 1 gün içinde siten eski haline döner aksi taktirde bir daha asla Google'dan sitene ziyaretçi girişi mümkün olmaz.

Buyur burdan devam edelim.

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence aşağıdaki toplist'lerden olabilir.Neden diyeceksın , çünkü daha öncede olmuştu böyle şeyler.Bazen başka yerlere yönlendırıyor.,Mesela bir aralar yeniliste.net vardı absürt içeriğe yönlendiriyordu vs.
Sizin stenizdeki toplistlerden biride belki zararlı içeriğe yönlendırıyor olabilir.Çünkü zararlı içeriğe link veren sitelerde sizinki gibi oluyor.
Çünkü sitede başka herhangi birşey göremıyorum

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
toplistler ilk aklıma gelen olaydı zaten site bana ait değil bir arkadaşıma ait de toplistleri soyledım bende kaldırsın bakalım sonuc değişecekmi

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar görüyorum hiç bir webmasterın konuyala ilgili bir bilgisi yok. Bunu google da "Zararlı içeriklerden dolayı yasaklanma" diye bir arama yaparakta görmeniz mümkün...

Kimisi zamana bırakın kimisi Google asla onu kaldırmaz, kimisi önemli değil ya ne olacak gibi saçma şeyler söylemiş.

Aslında sanıldığın daha önemli.

Google'dan banlanıyorsunuz çünkü kısa bir süre sonra ve Google'dan banlanan bir domaini olan wemasterda zaten internet işini bıraksın derim ben...

Verdiğim linki takip ederek Google banlarınında 1 gün içinde nasıl kaldırılacağını öğrenebilirsinizrahatlıkla.

Bu sorunun nedenide frame açmaya çalışan bir toplist yada sitene SQL yoluyla yerleştirilmiş bir koddan kaynaklanabilir. Analiz ettirmen gerekli ve tespit ettirmen gerekli.