Microsoft bence hani derler ya, kara kaşına kara gözüne mi bakıyor yahoo'nun
markası yeter ve google amcayı zorlamayı istiyorlar bence.
Microsoft, Yahoo'yu arama motoru olduğundan dolayı alacağına pek inanmıyorum. Microsoft, microsoft, microsoft.. Şuan kullandığımız işletim sisteminin sahibi onlar ve eğer isterlerse zaten yahoo'dan daha çok ziyaretçi alacak site yapabilecekleri kanısındayım. Onlar bence yahoo'nun markası peşinde ve Google'u zorlamayı amaçlıyorlar. Eğer ki; işi ticari anlamda düşünürsek, Google bundan pek rahatsız olmazdı. Ama eğer bu 2 büyük dev birleşirse, bence Google amcanın azda olsa çokta olsa bir miktar kaybı olacak.
Görünce çok hak verdiğim bir yorum var. " Yahoo TR'de yer açacaktı. " Gerçekten büyük bir hata yaptılar veya ihtiyaç duymadılar. İhtimalleri de düşünmek lazım tabi. Google sanırım 50-60 tane ülkede şirketi var, her daim Google en çok kullanılan arama motoru ama eğer Microsoft-Yahoo birleşmesi olursa, ben Google amcanın eski prestijinin olmayacağı kanısındayım.. Google ads ile çok ileri bir şekilde ön planda, web site sahipleri sürekli reklamlarını yapıyor, yayınlıyor. Alan memnun satan memnun hesabı. Belki de Google'u Google yapan kendileri değil, onlara para kazandıran siz değerli insanlarsınız.
Baştan sona kendi fikirlerimdir, bana özeldir. Teşekkürler..