İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Kafasına Göre Title (Başlığımı) değiştiriyor. Neden ?

ertgrl-ygt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle herkeze merhaba. Ben bu forumda daha yeniyim. İnşallah doğru yerde ve iyi bir konu açıyorum dur. Neyse konumuz bu değil.

Benim blogcu.com dan açtığım bir blogum var. Google ilk başlarda bunu indexledi ve kendi yazdığım title başlık çıkıyordu google da arattığında.

3-4 gün önce google da muhtesem-yuzyil-izle.blogcu.com diye arttığımda title başlığım muhtesem-yuzyil-izle olarak gözüküyordu.

Bugun yine aynı domain adıyla arattığımda Muhteşem yüzyıl İzle kelimesiyle çıkıyor.

Ama site:muhtesem-yuzyil-izle.blogcu.com diye arattığımda asıl benim yazdığım title başlığım çıkıyor. bunun nedeni nedir acaba.

google araması 1 = muhtesem-yuzyil-izle.blogcu.com

google araması 2 = site:muhtesem-yuzyil-izle.blogcu.com

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Bold ile yazılmış veya h1 kullanılmış yazıları title olarak ekliyor google. Bunu url ile karşılaştırıyor. Çok kaliteli bir iş yaptılar.

ertgrl-ygt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman çok güzel yaa. Yani benim sitenin en alttaki yazısı yüzünden mi oldu bu olay

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Sitenin anahtar kelimesi Muhteşem Yüzyıl Dizisi.
Sitenin domaini http://[B]muhtesem-yuzyil-izle[/B].blogcu.com/
Sitende en çok geçen kelimeler Muhteşem, Yüzyıl.

Yakında alt sayfalarının indexleri de XXXXX - Muhteşem Yüzyıl İzle olarak görünmeye başlar.

ertgrl-ygt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi daha yeniyimde ondan sordum.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Web sitelerinde Dinamik Title kullanmayan kişiler için mükemmel bir şey :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5