İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Kazançları Hakkında Tüm Sorularınız

Laptec1

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ocak 2011
Mesajlar
192
Reaction score
0
Konum
Fethiye
İnternetten para kazanmanın yolu olan satış ortaklığı sistemini Türkiye’ye getiren kişi Google Kazançları kitabının sahibi Musa Erdoğmuş’tur. Türkiye’de binlerce kişi bu kitap sayesinde her ay oldukça yüksek rakamlarda para kazanmaktadır. Eğer sizde internetten para kazanmak istiyorsanız yazımın devamını okumanızı tavsiye ederim.

Clickbank Nedir?

Clickbank Dünyaca ünlü olan bir dijital pazarlama aynı zamanda satış ortaklığı sitesidir. Bu sistem yurt dışında yaklaşık 10 senedir işlemektedir. Bu 10 sene içerisinde milyonlarca kişinin bu işten zengin olduğunu clickbank.com adresinden ürün sahiplerini inceleyerek görebilirsiniz. Sisteme kayıt olduktan sonra sizin üyeliğiniz için her ürüne sizin için satış ortaklığı linki vermektedir. Yani size ait olan vermiş olduğu linkten yaptığınız her satış başına komisyon kazanırsınız.
Google Kazançları Nedir?

Google Kazançları internet üzerinden dijital ürün pazarlayarak %50 ile %75 arasında yüksek komisyonlar veren işi anlatan bir e-kitaptır. Firmaların bu kadar yüksek komisyon vermesinin sebebi baştada dediğim gibi ürünler dijitaldir. Yani yazılım, e-kitap vs ürünler olduğu için kargo masrafı ürün masrafı yoktur. Google Kazançları Clickbank firmasındaki hangi ürünü seçeceğinizden tutup nereye reklam vererek o ürünü satabileceğiniz hakkında tüm bilgileri en ince detaylarına kadar barındıran bir kaynaktır. Bu bilgiler ile
çalıştığınızda mükemmel gelir elde etmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Ürünü Kimlere Pazarlıcam?

Ürünü satarken kimse ile yüz yüze kalıp ürünü anlatmak zorunda değilsiniz. Belirli arama motorlarına yada sitelere reklam vererek reklama tıklandığında müşteriyi ürünün satış sayfasına yönlendirerek müşteririn ürün hakkında bilgi okumasını sağlayabilirsiniz. Zaten bu anlattığım tüm bilgiler Google Kazançları kitabının içerisinde yer almaktadır.

Kazandığım Paraları Nasıl Alıcam?


Kazandığınız paraları 15 günde bir çek olarak ödeme alırsınız. Çekin elinize ulaşması ortalama 7 gün sürer. Herhangibi bir bankadan çekinizi anında bozdurabilirsiniz. Ayrıca Google Kazançları kitabında ödemeyi havale ile alma seçeneğini anlatan bir bölüm bulunmaktadır. Aslında ödemeyi Türkiye’ye havale olarak yapmamaktadır, Clickbank firması fakat Google Kazançları kitabına sahip olanlar ödemesini havale ilede alabilir.

Bu İşi Yapmam İçin İngilizce Bilmem Şart mı?

Hayır! Bu anlatılan satış ortaklığı işini sadece Türkçe ile çok rahatlıkla yapabilirsiniz.

Yazımın devamını blogumdan okuyabilirsiniz: Google Kazançları
 

kod1881

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ağustos 2008
Mesajlar
62
Reaction score
0
Musa Erdoğmuş ve diğerleri ümit ticareti yapıyorlar başka bir şey değil.Binlerce dolar kazanıyorsa kitabı niye 50 tl ye satıyor diye sormazlarmı adama !
 

teknotekkk

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
114
Reaction score
0
öğrettiği bilgiler doğru ama doğru zamanda doğru şekilde kullanırsan gerçekden kazandırıyor hepsine teşekkürler.
 

amkde

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
96
Reaction score
0
pff bırakın google kazançlarını falan cpa marketinge yönelin
 

nettenkazananvarmi

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
16
Reaction score
0
Arkadaşlar İnternetten Gerçekten para kazanmak istiyorsanız Bunun birden fazla yöntemleri vardır. İlla şunu yaparsan İnternetten para kazanırsın şunu yaparsan para kazanamazsın diye bir şey yok olay sizde bitiyor. Öncelikle Hangi Yöntem / Yöntemlerle para kazanmak istediğinizi belirledikten sonra bunun için gerekli eğitimi almak bu husus da daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız imza kısmındaki Web sayfasına göz atmanızı öneririm. Saygılar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst