Google Kredi Kartı Çıkarıyor

0
Onaylı Üye
Üye
110722-google-credit-card.hlarge.jpg

Google, AdWords reklamcılarına düşük faiz oranlı kredi kartı sunmayı planlıyor.
MasterCard tarafından çıkartılacak olan kredi kartının yıllık ücreti olmayacak ve yıllık yüzde oranı yüzde 8,99 olacak. Ancak söz konusu kartı müşteriler sadece AdWords reklamlarını satın almak için kullanılabilecek.

sosyalmedya.co’nun haberine göre, kredi kartı çıkartılmasının amacı, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yoğun reklam kampanyalarına yardım ederek satışlarını arttırmalarını saklamak.

Google ın global online satış başkan yardımcısı Claire Johnson, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kaynaklarının kısıtlı olduğunu ve genellikle nakit akışında sıkıntı çektiklerini, birçoğunun reklam kullanmadan hatta reklamların önemini dahi kavramadan büyümeye çalıştıklarını dile getirdi.

Google bu kartı tam olarak kime sunacağını şu aşamada söylemese de kredi kartı sahiplerine verilecek kredi miktarının maksimum seviyede tutulacağı iddia ediliyor.

Çarşamba gününden itibaren de seçilecek müşterilere gönderilecek kredi kartını kullanmaya başlayabileceklerine dair davetiye ile uygulamanın beta testi denenecek.

iyinet
Onaylı Üye
Üye
yuh diyorum başka bişey demiyorum .

0
Onaylı Üye
Üye
google yakinda marsa uyduda gonderir sasmayin marslilarla chat yapariz :)

0
Onaylı Üye
Üye
bide reklamdan para kazananlar icin para cekme kartı yapsınlarda kurtulalım su karmasık iliskiden

0
Üye
google ın yapmadığı bir kredi kartı işi kalmıştı, yapsın bakalım :D

0
Onaylı Üye
Üye
Google yeter bişeyden de elini çek :D

0
Onaylı Üye
Üye
Google Garanti, İş Bankası, Ptt gibi kurumlarla anlaşma yapsa bankamatik menülerine Misli, Bilyoner gibi bir menü eklense ve paraları bu şekilde çekebilsek ve çile çekmesek ne güzel olurdu :)

Geri