İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Kredi Kartı Çıkarıyor

Çağatay Gülümser

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ağustos 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
Konum
Tekirdağ
110722-google-credit-card.hlarge.jpg

Google, AdWords reklamcılarına düşük faiz oranlı kredi kartı sunmayı planlıyor.
MasterCard tarafından çıkartılacak olan kredi kartının yıllık ücreti olmayacak ve yıllık yüzde oranı yüzde 8,99 olacak. Ancak söz konusu kartı müşteriler sadece AdWords reklamlarını satın almak için kullanılabilecek.

sosyalmedya.co’nun haberine göre, kredi kartı çıkartılmasının amacı, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yoğun reklam kampanyalarına yardım ederek satışlarını arttırmalarını saklamak.

Google ın global online satış başkan yardımcısı Claire Johnson, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kaynaklarının kısıtlı olduğunu ve genellikle nakit akışında sıkıntı çektiklerini, birçoğunun reklam kullanmadan hatta reklamların önemini dahi kavramadan büyümeye çalıştıklarını dile getirdi.

Google bu kartı tam olarak kime sunacağını şu aşamada söylemese de kredi kartı sahiplerine verilecek kredi miktarının maksimum seviyede tutulacağı iddia ediliyor.

Çarşamba gününden itibaren de seçilecek müşterilere gönderilecek kredi kartını kullanmaya başlayabileceklerine dair davetiye ile uygulamanın beta testi denenecek.
 

Caner Bagatir

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mayıs 2011
Mesajlar
59
Reaction score
1
bide reklamdan para kazananlar icin para cekme kartı yapsınlarda kurtulalım su karmasık iliskiden
 

incesizi

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2011
Mesajlar
180
Reaction score
0
google ın yapmadığı bir kredi kartı işi kalmıştı, yapsın bakalım :D
 

BALIKADAM

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Eylül 2011
Mesajlar
52
Reaction score
0
Google Garanti, İş Bankası, Ptt gibi kurumlarla anlaşma yapsa bankamatik menülerine Misli, Bilyoner gibi bir menü eklense ve paraları bu şekilde çekebilsek ve çile çekmesek ne güzel olurdu :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst