İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google logolarını önceden tahmin edip yüksek hit kazanmak

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47

Cnkrt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Logolara göre arama yapan kişi sayısı fazla oluyor. :)

1-2 kez gördüğüm logolar için böyle birşey yaptığımda hit geldiğini farkettim. Süreklilik önemli bu konuda google logoları, google logosu gibi aramalarda bir yere gelmek gerekiyor.

Teşekkürler Enkaz.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Enkaz her zamanki gibi çok güzel paylaşım yapmışsın. teşekkür ediyorum arkadaşım. +

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Bu logo sistemini kullanıp günlük 150k alan arkadaşım var. Gerçekten logolardan iyi hit sağlanıyor.

Cnkrt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Bu logo sistemini kullanıp günlük 150k alan arkadaşım var. Gerçekten logolardan iyi hit sağlanıyor.

Bana o kadar aşırı bir hit gelmemişti 500-1k arası hit geldi zaten önemsiz birşey olunca bende içerikleri sildim. :) Bundan sonra sırf bu logolar için bir site mi açsam acaba. :D

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
o gün yuri gagarinin logosuna bakmıştım google.nl google.de google.co.uk sitelerine baktım logolar yok bunların arası rusyayla iyi olmadığı için mi logoyu koymadılar diye düşünmüştüm ki saate baktım 00.30 ve aradaki saat farkı aklıma geldi :D

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
9 dakikada 15 bin hit aldığımı bilirim.

Logoyu önceden bilmemiz güzel lakin oraya çıkarmakta orada tutmakta büyük mesele. Bakalım bugün durum nasıl olacak. Sağolsun haber siteleri google news ile pastanın büyük bir kısmını alıyor.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Bu paylaşımdan sonra bu hitleri bulmak zor:) herkes artık logo üzerine içerik giricek sitesine:)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bu paylaşımdan sonra bu hitleri bulmak zor:) herkes artık logo üzerine içerik giricek sitesine:)

Hit almak isteyen bence siteye girmesin twitter hesabı var ise hemen bir cik cik yapsın.

Google mahfettin bizi, önceden news vardı şimdi de üstüne üstlük birde sosyal güncellemeleri katttın arama sonuçlarına.

Kaç bin tane siteyi geride bırak ilk sayfaya getir siteni sonra haber sitelerine durum güncellemelerine boyun eğ :mad:

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Yaklaşık 25 dakika sonra google logosu yine değişecek. Fakat Google.com.tr adresinde hangi logonun çıkacağını tam kestiremedim. Yarın 1 mayıs ve aynı zamanda yabancı sitelerden baktığım kadarı ile expo dünya fuarı ' nın 160 ncı yıl dönümü. Bazı sitelerde işçi bayramı logosu var iken bazılarında dünya fuarı logosu görünemkte.

Bekleyelim görelim.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Son zamanlarda bir çok logo değişikliği benim vaktim olmadı üzerinde çalışmaya. Kimseler hit aldımı logolardan?

tvsinema

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben şimdi olayı anlamadım jeton düşmedi :D şimdi googleın paylaştığı logoyla ilgili mi yazı eklemeliyiz yoksa logonun içeriğiyle ilgili mi?mesela 1 mayıs günü işçi bayramı ile ilgilimi yoksa 1 mayısta google ın eklediği 1 mayıs logosuyla ilgili mi ? :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5