• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Google müşteriden aldığının ne kadarını veriyor?

Bilgiler
Reaction score
0
228 Aydır Üye
Merhaba,

İlk başladığında sanki müşteriden aldığı paranın yarısını sitesahibine veriyordu diye hatırlıyorum. Sonra tıklanma oranına falan bağlıyorum, çok gösterim yapıp az tıklanıyorsan daha az vereceğim demişti. Bu oran hakkında bilgisi olan olan var mı?

Reklam vermeye çalışınca en az tıklama başına 8 kuruş(cpmi 35 kuruştan az olmamak kaydıyla) değil mi?

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Arama Sayfasını Kullanırsanız Bu Bilgilere ulaşacaksınız.

Bilgiler
Reaction score
122
209 Aydır Üye
3 ün birini alıyosunuz arkadaşlar

Bilgiler
Reaction score
0
228 Aydır Üye
Peki o zaman en az tıklama başına 8 kuruşa reklam verildiğini görüyorum, neden tıklama başına 1 kuruş veriyor(%0.5 ctr)?

3ün birini veriyorsa tıklama başına 3 kuruşa reklam verilebiliyor olmalı.. Ama nasıl?
Artık kredi çekleri de dağıtılmıyor bildiğim kadarıyla.

Bilgiler
Reaction score
0
252 Aydır Üye
Bu konu daha öncede epey bir tartışıldı ve netice olarak üçün birine bağlandı diye hatırlıyorum, üçün birini biz alıyoruz, ikisini google.Üç aşağı beş yukarı oynama oluyordur bu rakamlarda tabi ama genele vurarsak durum bu gibi.

cybim

0
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Eskişehir
216 Aydır Üye
3 te 1 verse gene iyi.. Mesela google adwordste ... kelimesi için yarışıyorlar.Bizzat şahit oldum tıklama başı 3-5 ytl veriyorlar.Dedim bu kelimeyle bir site açayım iyi kazanırım.Bi baktım tık başı kazandığım para 0.03 :d

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.