Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Google MX kaydı için yardımlarınızı bekliyorum

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Uğraşıyorum uğraşıyorum bi türlü yapamıyorum.Google apps a kayıt olmuştum kendi domainimle gmaili kullanmak için aşağıdaki resimdeki görünen ayarları yaptım ama yanlış yapmışım bi türlü doğrusunu yapıpta kendi domainimle mailimi kullanamıyorum.Aşağıdaki resimde nerede hata yapıyorum bilen varmı? Nerede yanlış yapıyorum, nasıl düzeltirim? Resimde kırmızı çerçeve içindeki mx kayıtlarında hata var doğrusu nasıl olmalı?

adszxp4.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Eğer ben google apps ayarından anlamam ama domains.live.com ayarını bilirim diyosanız o ayarıda söyleyebilirsiniz olmazsa msnninkini yaparım..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bildiğim kadarıyla hostun veya domainin kontrol panelinden yapılabiliyor ama yapılacak ayarı bi türlü yapamıyorum.

Hotmaili denedim oda olmuyor.Büyük ihtimalle dnsleri dnsparka yönlendirip ayarları oradan yapıcam başka yolu yok bi türlü olmuyor..

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bende denedim cpanel deki mx ayarını değiştirdim sonra kendim için bi mail adresi aldım alan adımla hatta baya güzel pek bi uğraşmadım sadece ayarı değilştirdim oldu zaten acıklama var googleda seni yönlendiriyor

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ayarlar doğru demişsin ama olmuyor bi türlü.Mail gönderebiliyorum ama başka adreslerden bu adrese gönderilen mailler gelmiyor.Siteyi dnsparka atıp orda ayarları yapmaya çalıştım ordada mail records ayarını falan kaldırmışlar bende ihsye geri aldım ayarı.Napalım artık kullanmayı vericez..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
62
Dns servisi aldığınız yere başvurun öyleyse.
Yaptığınız ayarlar olması gerektiği şekilde.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Domaini dnsparka yönlendirdim ayarları dnsparktan yaptım bakalım bikaç gün içinde cevap gelir oldu yada olmadı diye.