İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google neden bizide sevmesinki

FuNch

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
168
Reaction score
5
Sizlerinde işine yarayacağını düşündüğüm güzel bir ipucu ile yardımda bulunayım dedim.Aşağıda vereceğim 3-5 temel bilgi ile google sizleri üst sıralara taşıyacaktır.

1.Kesinlikle özgün içerik: Aylardır bas bas bağırıyor millet özgün içerik özgün içerik diye,aradan 1-2 çürük çıkıyor ve özgün içeriğin bir yararı yok diyor.Kesinlikle yanlış ben kendi sitelerimden biliyorumki özgün içierik girdiğim sitelerime aylarca konu girmesem bile sitem sıralamasını koruyor.Sitenize konu açacaksanız özgün açık,konularınız özgün değilse hiç düşünmeyin silin.

2.Kaliteli link almak: Alabiliyorsanız para ile alamıyorsanız takas ile sitenizle alakalı, mümkünse özgün sitelerden link alın.1 tane sitenizle alakalı özgün bir siteden alacağınız link 1000 tane toplist vs. gibi linkten çok daha iyidir.

3.Sitenizdeki konulardan site içi link verin: Mesela bir konu açtınız o konu ile ilgili etiketler var veya başka konularda o konu ile ilgili.Konu içindeki bir kelimeden veya cümleden alakalı konuya veya etikete link verin.Yararını mutlaka göreceksiniz.

4.Sitenizde açtığınız özgün konuları sosyal paylaşım sitelerinde paylaşın.Digg,twitter,facebook… gibi paylaşım sitelerinin faydalarını mutlaka göreceksiniz.

5.Bu son madde hakkında henüz bir tecrübem yoktur,daha faydalarını deneme aşamasındayım fakat sizlerle paylaşmak istedim.Wikipedia'da anahtar kelimenizle verdiğiniz linkler sizleri üst sıralara taşımada yardımcı olabilir.Çünkü; Google wikipedia ve o tarz siteleri çok sever ve sürekli bot gönderir.Fakat o linkler nofollowdur.

Kaynak: Bu makale tarafımdan yazılmış olup Serqan.Org adreste bulunmaktadır.
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
Eh madem yazılmış bizede rep vermek düşer.Teşekkürler yazın için.
 

asilturk1

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Haziran 2010
Mesajlar
56
Reaction score
0
Rehberin İçin Teşekkürler Özgün İçerik Olayına Katılıyorum vede Kendi Sitemdede Bunu Uyguluyorum..

100 alıntı yerine 10 tane özgün yap google sevsin
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst