İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google neden geriya attı ben. ?

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 3 gün once yahoo , google , altavista linklerim felan toplam 1,000 civarındaydı. 1,000 Linkim varken Sevgi Kelimesinde 3. Sayfada cıkıyordum. dün itibariyle toplam büyük arama motorlarındaki linkim 240,000 oLdu ama Sevgi Kelimesinde cıkmayı bırakın kendi domainimde biLe zar zor cıkıyorum bana yardımcı oLurmusunuz nedeni nedir ? Sitemin adresi http://www.sevgi.name.tr Kolay gelSin. :confused:

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
3 yıl önceki algoritma ile bugunki algoritma arasında dağlar kadar fark var.
bekleyeceksin.siteyi yeni açtıysan önce bir sandbox bölümüne girer siten arama motorlarının.(amaç mantar gibi açılan yeni siteler ile iki gün sonra kapanacak dandik siteleri birbirinden ayırmak.)arama motorları artık kaynaklarını dandik siteleri indexlemek için harcamak istemiyor.Makinalarını boşa yormak ve zaman kaybetmek istemiyorlar.
Açacaksın siteyi unutacaksın uzunca bir süre.şans yüzüne gülerse sandboxtan çabuk çıkarsın.
internette belli bir doygunluga ulaştı.artık yeni açılan siteler daha önce açılan sitelerin dosyalarını çalarak oluşturulan başka tasarımlardaki siteler.Artık arama motorları daha çok ilgilendigi konu, var olan indexlenmiş sayfaları daha iyi analiz edip daha gerçekçi sonuçlara ulaşmak.Yeni site açıp bir yerlerlere gelmek çok çok zorlaşıyor gün geçtikçe

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alakasız olacak ama, Tüm linkleri ortalayıp » « arasına koymuşsun. Bunları sola dayalık ve sadece başında » xxx olarak koyarsan daha iyi olur gibi geliyor. Birde sevgi sitesi için siyah renk kaba olmuş biraz. Daha pozitif bir renk seçmelisin.

Bunları sıradan site ziyaretçisi olarak yazdım yani öneri olarak. Yanlış anlamazsan sevinirim..

T

tahtakale

Misafir
Title'ı yeniden düzenle ve aynı kelimeleri tekrar etmekten kaçın.
Sevgi sevgi sevgi diye kelimeler yerine sevginin mekanı, sevgililer diyarı, sevgi seli gibi kelimeler kullan.Sevgi kelimesi 1 kez geçsin geri kalanlara takı ekle.
Siteni daha sade ve hızlı açılacak duruma getir.Zira siten çok yavaş açılıyor ve tasarım tam bir felaket.

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
site nin daha erken acılması için neler yapıcan ki yani ne yapabilirim ?

T

tahtakale

Misafir
arka plan resimlerini kaldır mesela

+ daha hızlı bir sunucuya geçebilirsin.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GeneraL' Alıntı:
site nin daha erken acılması için neler yapıcan ki yani ne yapabilirim ?
Arka fona koyduğun, Sevgi sitesiyle %100 ters olan cehennem ateşi 460 kb. Valla diyecek söz bulamıyorum..

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
:) ben google ye niye ayak uydurcam google bana uydursun ozman :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.