İki Sitemde Pr 6 Olmus
[MENTION=6538]Eif[/MENTION] hiç birşey yapmadığım blogum pr3 oldu hala incelemeni bekliyorum bak Nedir bunun sırrı
İyi ki birşey yapmamışsın yapmış olsan düşünemiyorum sonuçlarını artık.
İncelemeye başladım, yarışmada da zaten
magozin'de hakkımda açılan dedikoduda bile linkin var
Türkiyede webmasterlarda şu olaya bayılıyorum ;
Google iyi etkileyince google amca gibisi yok,google kötü etkileyince saçma sapan bir sistem google'a kalmadık Ohhhh
Google pagerank güncellemesi başlamış. Hayırlı olsun herkese.
Yorumlarınızı alalım
Sitem Pr0 iken şimdi Pr 7 oldu.. Sizcede bu kadar yükseliş ilginç değilmi? Ve ayrıca sitem sıralamalarda 2 gündür ilk 500 de gözükmüyor:S Bununla ilgili bi açıklama yapacak arkadaş varmı acaba? Bir daha sitem gelmeyecek diye korktum açıkçası.. Yardım lütfen..
Site adresini özelden gönderirseniz bir bakalım.
Sitem Pr0 iken şimdi Pr 7 oldu.. Sizcede bu kadar yükseliş ilginç değilmi? Ve ayrıca sitem sıralamalarda 2 gündür ilk 500 de gözükmüyor:S Bununla ilgili bi açıklama yapacak arkadaş varmı acaba? Bir daha sitem gelmeyecek diye korktum açıkçası.. Yardım lütfen..
bu nasıl bir güncellemeyse pr3 sitem aynı devam. özgün içerik girdiğim pr1 sitem pr0 olmuş ayıptır google ayıp