Google adsense e başladığımda tek bi sitem vardı.Hitleri 2000-3000 civarında değişiyordu.Forum sitesiydi
Kazancı günlük 6-7 $ bazen 9-10$ arası seyrediyordu.
Dedim ek kazançda olur bi site daha açayım.
Msnkurdunu açtım.Açtıktan sonraki günden itibaren kazançlarım gene aynı para civarında seyretti.Forum sitesi kazancı 4$ sa 10da 1 hiti olan msnkurdu kazancı 3$ gib..Sonra bu iki kazanç toplamı 3-4$ arası seyretmeye başladı.
Son zamanlarda ise hiti forum sitesinden 10 kat daha düşük olan msn kurdunun tık sayısı her 5 gösterimde 1 olunca forumeradan ffazla olmaya başladı.
Dedim gene ek bi site daha açayım dosya.in ..
siteyi açtım yayına soktum google reklamlarını yerleştirdim (daha programlar eklenmedi) msnkurdunun kazançları sıfırlandı. günlük 1.5-2$ arası olan kazanç 0.10 cente düştü bi günde.. 2 gündür ise böyle.
Gösterim aynı tık sayısı rezalet 5-10 gibi..
Bunun sebebi ne olabilir?Google ın bana garezimi var?Gözmden bişeymi kaçtı?
Her site açışımda bi günde tık kaybediyorum.
Bi site hitten ve gösterimden kaybetmeden bi günde 100 tık kaybedemez..
Kazancı günlük 6-7 $ bazen 9-10$ arası seyrediyordu.
Dedim ek kazançda olur bi site daha açayım.
Msnkurdunu açtım.Açtıktan sonraki günden itibaren kazançlarım gene aynı para civarında seyretti.Forum sitesi kazancı 4$ sa 10da 1 hiti olan msnkurdu kazancı 3$ gib..Sonra bu iki kazanç toplamı 3-4$ arası seyretmeye başladı.
Son zamanlarda ise hiti forum sitesinden 10 kat daha düşük olan msn kurdunun tık sayısı her 5 gösterimde 1 olunca forumeradan ffazla olmaya başladı.
Dedim gene ek bi site daha açayım dosya.in ..
siteyi açtım yayına soktum google reklamlarını yerleştirdim (daha programlar eklenmedi) msnkurdunun kazançları sıfırlandı. günlük 1.5-2$ arası olan kazanç 0.10 cente düştü bi günde.. 2 gündür ise böyle.
Gösterim aynı tık sayısı rezalet 5-10 gibi..
Bunun sebebi ne olabilir?Google ın bana garezimi var?Gözmden bişeymi kaçtı?
Her site açışımda bi günde tık kaybediyorum.
Bi site hitten ve gösterimden kaybetmeden bi günde 100 tık kaybedemez..