Merhaba;
Bunun nedeni, Google hesabının açık olmasıdır. Google hesabınız açıkken yaptığınız aramalar kayıt edilmekte ve tıkladığınız siteler ön sırada yer alması sağlanmaktadır. Bu sadece sizin o tarayıcınızda görünen aramalardır.
İnsanların genellikle windows işletim sistemi kullandığını düşünürsek ve Internet Explorer tarayıcısını kullanmadığını düşünürsek, bu tarayıcının tüm geçmişlerini silerseniz eğer ve o tarayıcı ile sadece arama yaparsanız, o tarayıcıyla yaptığınız aramalardan çıkan sonuçlar doğru sıralamayı gösterecektir.
Anlatışım bira kötü gibi geldi ancak yeni uyandım idare edin
Eğer, Linux kullanıyorsanız da Konqueror gibi bir tarayıcıyı bu iş için kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum şahsen
Son olarak, Google'da "Google'da kaçıncı sıradayım" gibi bir arama yaparsanız eğer çıkan sonuçlarda ilk sırada bulunan web sitesi iyi sonuçlar veriyor gibi... Gibi diyorum çünkü birçok siteyi birkaç defa alt alta gösterdiği için tam olarak yerini göstermemekte bana göre.
* Gmail hesabınızı kapatsanız da kayıtlı olan verilerden kurtulamazsınız. Tarayıcınızın geçmişini silmeden bu pek mümkün olmayacaktır.
Kolay gelsin...