Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Google Siteyi İndexlediğinde Böyle Yazıyor Bunu Nasıl Değiştiririm

bjkkenan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
Arkadaşlar Öncelikle Herkeze İyi Bayramlar...Google Sitemi İndexlediğinde Aşağıdaki gibi çıkıyor...( site adı - vbulletin ) ben bu vbulletin yazısını kaldırıp aşağıda örnekte verdiğim gibi başka bir şey yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim...

2 ) sitemde gördüğünüz gibi google indexlediğinde foruma hoşgeldiniz yazısı çıkıyor.istatistikler.en yeni üyemiz bunlar yazıyor.ben bunlarıda değiştirmek istiyorum.örnek resimde verdiğim gibi oraya başka şeyler yazmak istiyorum benim yazdıklarımı indexlemesini isiyorum.bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...

bjkkenan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
Diye geçiyordur büyük ihtimal ile.. Dil dosyasında arat bulup değiştir

teşekkür ederim arkadaşım...peki birde şu ikinci sorunumu nasıl çözücez onuda bir halledebilirmisin...

2 ) sitemde gördüğünüz gibi google indexlediğinde foruma hoşgeldiniz yazısı çıkıyor.istatistikler.en yeni üyemiz bunlar yazıyor.ben bunlarıda değiştirmek istiyorum.örnek resimde verdiğim gibi oraya başka şeyler yazmak istiyorum benim yazdıklarımı indexlemesini isiyorum.bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...

Efsane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
vbulletin ayarlarında keywords ve description kısımlarını boş bırakmış olabilirsin.

bjkkenan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52

arkadaşım bu şekilde doldurdum dediğin gibi boşmuş oralar ama dolduruş şeklini fazla iyi bilmiyorum acaba bu şekilde mi dolduruluyor bunada bakarmısın...

meta taglar olan bölümü şu şekilde doldurdum : <meta name="keywords" content="yorum, forum, grafik, photoshop, " />

İçeriğe göre Meta Taglar bölümünüde şu şekilde doldurdum : <meta name="description" content="Paylaşmayı Bilene En İyi Paylaşım Sitesi" />

acaba doğru yerleri ve doğru şekildemi doldurdum ???

draga

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
274
doğrudur ;)

Efsane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
arkadaşım bu şekilde doldurdum dediğin gibi boşmuş oralar ama dolduruş şeklini fazla iyi bilmiyorum acaba bu şekilde mi dolduruluyor bunada bakarmısın...

meta taglar olan bölümü şu şekilde doldurdum : <meta name="keywords" content="yorum, forum, grafik, photoshop, " />

İçeriğe göre Meta Taglar bölümünüde şu şekilde doldurdum : <meta name="description" content="Paylaşmayı Bilene En İyi Paylaşım Sitesi" />

acaba doğru yerleri ve doğru şekildemi doldurdum ???

Hayır yanlış, Sadece kelimeleri yazacaksın..

yorum, forum, grafik vs..

Diğer satıra;
Paylaşmayı Bilene En İyi Paylaşım Sitesi ( bu kısım infoda görünür )

bjkkenan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
Hayır yanlış, Sadece kelimeleri yazacaksın..

yorum, forum, grafik vs..

Diğer satıra;
Paylaşmayı Bilene En İyi Paylaşım Sitesi ( bu kısım infoda görünür )

tamam düzelttim , artık bu şekilde istediğim gibi çıkacak indexlerde çok teşekkür ederim arkadaşım.bayramın kutlu olsun tekrardan...

bjkkenan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
arkadaşım senden bişey daha rica edicem bende ZH - META TAGS dosyası var.fakat bunların ayarlarını ben kendime göre yaptım ama verimli olması için senden rica etsem yanlış olanları söylermisin...

Efsane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
Eklenti hakkında bilgim yok. İndirmiş olduğun siteden arat.