İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Tr - ilginç

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google türkiye şu anda maslaktaki plazalardan birinde ama işin ilginci küçük denilebilecek bi ofis ve Erem Karabey dışında iki genç bayan personel sadece,
bize gelen mailerin altındaki o kemaller falan hikayemi yoksa google türkiye nin başka bi ofisi var mı acaba? ama yeni personel alımı yapıyorlarmış, acaba ben de mi başvursam google dan köşeyi dönerdim valla :)

kaynak : bi tanıdığımın arkadaşı başvurmuş, ne kadar güvenilir bir haber bilmiyorum tabii

D

doLob

Misafir
bu yazinin guvenilirligi tartisilir

kesin emin olmadan bence yazmasaniz iyi olurmus koskoca google yalan soyleyecek degil ya komik!

romsage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google da çalışman için çok çalışman lazım çook www.google.com/jobs/ daki kurallara uyuyosan bekleme katıl. Ben sordum böyle dediler.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
o Kemal dediğin adam Tr nin saygın vakıf üniversitelerinin birinde eğitim görevlisi. ve kosunda yetkin bir insan.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tamam hava yapacan anlaşıldı, yani kemal i tanıyorsun büyük adamsın helal, herkes anladı şimdi bunu.

(Ben kemal e bi şey mi dedim de, bana cevap olarak bunu yazıyosun, görende adama küfrettiğimi falan zannedecek, amma milletiz yahu)

alla alla, bu msj ı gönderince birden tecrübe puanı, katkı puanı falan düşüvermiş, böyük adamlarla uğraşmaya gelmiyor ne diyim. :p

T

tahtakale

Misafir
ZIPPKIN' Alıntı:
tamam hava yapacan anlaşıldı, yani kemal i tanıyorsun büyük adamsın helal, herkes anladı şimdi bunu.

(Ben kemal e bi şey mi dedim de, bana cevap olarak bunu yazıyosun, görende adama küfrettiğimi falan zannedecek, amma milletiz yahu)

alla alla, bu msj ı gönderince birden tecrübe puanı, katkı puanı falan düşüvermiş, böyük adamlarla uğraşmaya gelmiyor ne diyim. :p

Evet, biraz öyle bir mesaj olmuş.
Kemal abiye buradan sevgilerimizi iletiyoruz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.