İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Trenini Kaçıranlara

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google Adsense ile para kazanma fırsatını kaçıran arkadaşlar veya Google başvurupta hala üyeliği kabul edilmeyen ve reddedilen arkadaşlar.Bu sistemi bir deneyin derim.Ben ödeme almadım daha onu söliyim.Ama ziyaretci kalitenize ve click oranına göre 50 cente kadar çıkmakta ve reklamlardan %60 revenue oranıyla ben tavsiye ederim.Deneyelim bakalım.Arkadaşlar.Paypal ve çek ödeme yapıyor.Yani çekle ödemelerinizi alırsınız.50 Dolar minumum ödeme. İşte Linki http://www.clicksor.com/?ref=1796 Daha fazlası için www.xEarn.CoM

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya üye olan arkadaşlar.Hile yapmadan bu sistemi kullanırsanız,hem fişli durumumuzdan belki ileri doğru kurtulabilir,hemde usa ve eu daki webmasterler gibi iyi para kazanabiliriz.Bizide Afganistan,bangladeş,çin(aşırı hileciler,her gün değişik stil geliştriyo ....... lar... Bu söz çinlilere özel) gibi ülkelerin arasından belki ileri doru çıkartırlar.Hile yapmadan hayırlı kazançlar arkadaşlar.Biliyorum zor oluyo ama böyle ileride belkide çok para kazanabileceğimiz sistemleri kaybetmeyelim. Ya bu iyinetin BB sinde singnaturemi deiştiremiom ben sorun bendemi :) www.xEarn.com > Yumulun...

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
arkadaşlar benim sitem www.mp3-tr.com günlük tekili 8.000 falan
türkçe/ingilizce

şu google ads'yi açıkça anlatırmısınız ?
bende girmek istiyorum bu google a ama nasıl

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
google adsense click başına ödeme yapan bir sistem sabit bir oran yok. arkadaşın konuda belirttiği site de ödeme yapmakta biri hepimizin tanıdığı Google diğeri yeni kurulan kaliteli bir firma . ikisinide denemeni tansiye ederim. adsense için adres http://www.google.com/adsense bi başvur kabul etmezlerse [email protected] adresine mail atarsan yardımcı olabilirim.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Google hakikaten zor kabul ediyo.Özellikle Türkçe dil zaten sorun,birde adsensenin ince eleyip sık dokuması,gerçekten kabul edilmek zor.İnşallah kabul ederler.Clicksorda kabul aşaması baya sorun gözüküyor türkçe yayın yapan siteler için.Bunlar böle :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.