googlenin gen.tr domainlere bakış açısı nedir yani gen.tr uzantısını türkiyenin yasal uzantısı olarak mı görüyor yoksa gen.tr adından açılmış bir subdomain olarakmı algılıyor (soru biraz yüzeysel kaçtı ama sanırım anlattım kendimi , ayrıca iyinetin konuyla ilgili bi topici vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım malum forum değişimden sonra biraz karıştı...)
2. sorumda mesela biz domain alırken bundan 1 sene öncesine kadar türkçe karakter kullanamıyorduk (ç,ş,ı,ö vs) gibi yani çarşı.com domaini yerine carsi.com domaini alıyorduk googleye türkçe aramlarda bu harfleri birbirlerine eş değer sayması konusunda bir istekde bulunulabilirmi? yani hem domain hem içerik anlamında... ????
2. sorumda mesela biz domain alırken bundan 1 sene öncesine kadar türkçe karakter kullanamıyorduk (ç,ş,ı,ö vs) gibi yani çarşı.com domaini yerine carsi.com domaini alıyorduk googleye türkçe aramlarda bu harfleri birbirlerine eş değer sayması konusunda bir istekde bulunulabilirmi? yani hem domain hem içerik anlamında... ????