Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yahu ben söledim ya, regusun vip ofislerini bi arat google dan. beybi giz plaza da mail2web, symantec gibi firmalarında kullandığı tarzdan (hepsi aynı katta) pek de büyük olmayan bir ofis hepsi bu.
oraya gidildiğinde kötü karşılıcaklarını sanmıyorum, çünkü reklam yayınlayanda olsak hepimiz müşteri statüsündeyiz... o yüzden bence hoş karşılarlar...
Google ofisine gitme kampanyası başlatalim biletleri ben bastırrım gitmişkende sorularımızın belki cevabini aliriz abi siz nasil yakaliyorsunuz bizi ? cok kazanmak icin ne yapmaliyim tam olarak ? nie pin gec geliyor ? nie onaylamıyorsunuz kardeşim hesabimi derken sanirim personel daha işe bakamaz 365 gün sürer bu ziyaretimiz
uff benimde 221$ olmuştu yanıyorum da hiçbir şekilde adwords reklamlarına tıklamadım ya birisi sürekli tıklayarak iptal ettirtti ya da 1 gün free hostta forum kurmuştum style düzenlemesi için reklamlarıda koydum ondan oldu tamda pin kodu gelcegi günlerde...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5