İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Video Temizliğine mi Başladı?

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
1 seneye yakındır Google Video'da bulunan videolarımın nerdeyse hepsi son 1 haftada telif haklarından bloklandı.

Tamam inkar etmiyorum, videolar bir animasyon serisinin bölümleriydi. Ama bunca zaman sonra toplu kıyım garibime gitti.

Sizde de varmı böyle bir durum?

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Sanırım Önce teliflileri blokluyolar sonra komple kapatıcaklar googleVideo'yu.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Dediğiniz gibi olabilir, video yüklemenin kapatılacağını duymuştum.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
youtube aldıktan sonra video.google.com pek istedikleri verimi alamadıkları için kapatma kararı alındı. Var olan içerik telif hakkı olanlar temizlenip var olan videoalr kalıcak ama yeni bir video ekleme olayı kaldırıldı girişler youtube.com yonlendirilecekmiş.

video.google.com görselliklik ve kalite konusunda biraz geri kaldı zatende var istenilen seviyeye ulaşmamış sistem.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Tam olarak ne zamandır var bu video.google bilemıyorum ama bugune kadar sadece 1 yada 2 kez grip bakmışlıgım vardır. Çünkü gercekten görsellik 0 . Buda kullanıcılar ıcın en önemli unsurlardan biri sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.