İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Web Yöneticisinde Tuhaflık

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Merhaba arkadaşlar,
An itibariyle google web yöneticisinde bir tuhaflık dikkatimi çekti sizde de aynı durum söz konusumu bilmiyorum, üye girişi yaptıktan sonra eklediğim sitelerin harita kısmında hepsinde beklemede yazıyor şimdi hepinizin aklına büyük ihtimalle yeni sitelerde böyle yazar zaten diye geçiyor ama sitelerimin çoğu eski yani indexleri zaten almıştı ve ayrıntılara girildiğinde de Site Haritasındaki dizine eklenen URL sayısında bir tuhaflık yok rakam normal şekilde yazıyor,
Daha önce böyle birşey başınıza geldimi ras geldinizmi yada bu yeni olan birşeymi ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
arada bir sitemaps'da bu tarz sorunlar oluyor. Bazen 1 gün geçmesine rağmen beklemede dediği bile olabiliyor.

Uyarınız üzerine girdim ve baktım, evet aynı sorun bende de var. Ama dediğim gibi bu google olduğu için telaş yamaya gerek olduğunu düşünmüyorum...

sonsamuray

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim başıma gelmiştir düzeldi fakat 75bin index ten 17bin kaldı :D 7günde indexliyor sitemi hızlandırmanın yolu yokmu? ve sitemap i eskiden her gün indirirdi şimdi 3 günde bir bakiyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.