İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Google webmaster tools ile cikarilan sayfalar aramada gorunuyor

rematnarab

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Aralık 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
Merhaba,
Webmaster tools u kullanarak bazi sayfalarin google indeksten cikarilmasi icin talep gonderdim. Webmaster tools arayuzunde sayfalar aramadan cikarilmis gibi gorunuyor ancak sitemdeki sayfalari arattigimda (site:www.medikalyasam.com) yazarak, cikan sonuclarda daha once indeksten cikarilmis oldugu soylenen sayfalari goruyorum. Screenshotlari ekliyorum, bu konuda bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim, seo yerlerde surunuyor benim sitede su ara.

sabunremoveRequest.jpg

sabunSearchResults.jpg
 

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Temmuz 2012
Mesajlar
977
Reaction score
7
Konum
Sammamish, WA, US
https://support.google.com/webmasters/answer/181175?hl=tr

Bir sayfanın önbelleğe alınmış kopyasını sildikten sonra, robotlarımız siteyi tekrar ziyaret edinceye kadar sayfanın başlığının ve URL'sinin aynı arama sorguları için görüntülenmeye devam edeceğini lütfen unutmayın. Kullanıcılar yayınlanan sayfayı hâlâ ziyaret edebilirler. Bu bilgi yayınlanan sayfadan kaldırıldığından, bu sayfa bir sonraki taramamızın ardından ilgili anahtar kelimeler için aramaların sonucu olarak döndürülmez. Sizin de biliyor olabileceğiniz gibi, Google'ın örümcekleri, dizinimizi yeniden oluşturmak için Web'i düzenli olarak taramaktadır. Tarama işlemimiz tamamen otomatiktir ve her bir sitenin taranma sıklığını etkileyebilecek çok sayıda etken vardır. Bu nedenle bu sayfanın bir sonra ne zaman taranacağıyla ilgili bir tahmin sağlayamıyoruz. Bu süreçte göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkür ederiz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst