Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Google XML Sitemaps Eklentisi

peep

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
417
Öncelikle eklentiyi buradan indiriyoruz.

Yapılacak Adımlar
# Rardan cıkarınız.
# google-sitemap-generator klasörü "public_html/wp-content/plugins" klasörüne atınız
# wp-admin paneline girerek eklentiler bölümünden "Google Sitemap Generator" eklentisini aktifleştiriniz.
# sitemap.xml ve sitemap.xml.gz boş dosyalar oluşturup ftpye atınız ve 777 değerini veriniz
# wp-admin e girip "Ayarlar" -> XML Sitemap -> Durum bölümünden "Site haritanız henüz oluşturulmadı, oluşturmak için buraya tıklayınız " linkine tıklayarak sitemapınızı oluşturabilirsiniz
# ve sonuç : http://siteniz.com/sitemap.xml

dmrbs

demreli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
52
sağol kardeşim uyguladım siteme..

osahin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
181
site haritalarını google' a gönderirken eğer yazdırılabilir durumdaysa sunucunuzda bu şekilde, isimlerini bilindik sitemap.xml olarak değilde asa5878.xml gibi yapmanız daha faydalı olacaktır.

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
yeni acılan bir siteye hemen sitemap oluşturmak ve bunu google okutmak zarar veririmi siteye bilgisi olan varmı.

Yani yeni bir site ve sitamapta biraz veri ve ekleme tarihi aynı gün saat görünüyor

XR9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
yeni acılan bir siteye hemen sitemap oluşturmak ve bunu google okutmak zarar veririmi siteye bilgisi olan varmı.

Yani yeni bir site ve sitamapta biraz veri ve ekleme tarihi aynı gün saat görünüyor

Bence aksine faydalı olur. Ki ben tüm yeni sitelerimde uyguluyorum, faydasını hep gördüm.

dejian

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Cook Saol kalderşim Cook işime Yarayacak.

dejian

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
kurdum kurulumuda Basit Arkadaşlar Acemi yapabilir... Cook Saglam Ve Cook Güzel İşe Yarıyor Benden %100 Basarili Bi konu oldugunu söyleyim Anlatımın Cook Güzel Basit ama Anlaşılır. BaŞarılarının Devamını Dilerim.