İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google your account disabled

X

xuser

Misafir
yakaland1k.... çek ald1ktan 1 hafta sonra ... acaba çeki öderlermi...

U

ulukislali

Misafir
ne yaptiniz da yakalandiniz ? Yanlis tiklamalar mi ? O kadar ikaz ediliyor burada, hala yapiyorsunuz. Baskalarina ders olur umarim.
--------------------
www.berin.de

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
genelde ceki odemeleri gerekiyor, yani en azından is ahlakı hep bunu gerektirir ancak banlendiysen bidaha google a uye olamazsın..

p.s: ne yaptın?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bence ödemezler. + Insallahda ödemezler.. Bu "Insallah Ödemezler"in acıklamasını yapmama gerek yok sanırım.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKaDaS' Alıntı:
Bence ödemezler. + Insallahda ödemezler.. Bu "Insallah Ödemezler"in acıklamasını yapmama gerek yok sanırım.

+1 Al benden de okadar.

A

atakan_s

Misafir
Bankaya sana gönderilen çekin numarasını vererek o çeki geçersiz sayma haklarının olma ihtimali çok büyük.

X

xuser

Misafir
öderlerse size pay vericem desem herkes atlayacak ama... :)))
çok ta umurumda ödeseler sanki zengin olacaz okadar reklam okuduk :)))

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir arkın arkına ödemişler ama sonrada atmışlar.. Arkadaşlar hile yapmadan devam edilirse ve tuuturulursa iyi bir kazanç kapısı olabilir google bana kalırsa.. O yüzden az kazanıyorsanız hile yapmak yerine kurallara uygun bir şekilde nasıl arttırabiliriz bunu düşünüp uygulamalıyız..

İyi çalışmalar.. az olsun ama öz olsun :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
xuser' Alıntı:

Senin umurunda degil belki ama senin hile yapman benim umurumda.
Bu yaptigin, Adsense e bu kadar umut baglamis turk webmasterlarina karsi bir ayiptir. Adsense de Turkiye'yi sabote etmektir.
Yarin Adense Turklere kapatilirsa sorumlusu sen ve senin gibilerdir.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyinetadmin' Alıntı:
Senin umurunda degil belki ama senin hile yapman benim umurumda.
Bu yaptigin, Adsense e bu kadar umut baglamis turk webmasterlarina karsi bir ayiptir. Adsense de Turkiye'yi sabote etmektir.
Yarin Adense Turklere kapatilirsa sorumlusu sen ve senin gibilerdir.

+1

arkadaşlar,

hepimiz yıllarımızı verdik bu işe ve şu anda ilk defa düzgün para kazanma yolu gözüktü. yani bir nevi iş kapısı olacak. bölyle 200 kazanıp atılmaktansa her ay 100 kazan daha iyidir. bu tür hareketler tüm türk webmaserların ileride google dan banlanmasına yol açabilir. ozaman ne olacak bu kadar insanın emekleri boşa olacak.lütfen insanların emeklerine biraz saygı....

Z

zeynelkoc

Misafir
sen ve senin gibiler yüzünden internetin yüz karasıyız

yeter artık her yer türkiyeyi kara listeye alıyor buna ne hakkınız var

ne zaman ADAM gibi adam olmayı öğrecenez acaba

S

Senbul

Misafir
xuser' Alıntı:

Ödemezlerse arkasını yazdırırsın :)

Ya bu kadar insan burada hile yapmayın diye avazı cıktıgı kadar bagırdı etti yırtındı ama nafile.İnşallah bu son olur ama hiç sanmıyorum......

B

besiktaslim

Misafir
ya açıkcası siteye girdiğim zaman hakkaten işime yarıcak 1-2 reklam var tıklamıyorum adresini alıp farklı bir pencereden giriş yapıyorum...
çeke daha var ama enazından kazandığımı normal şartlarda helal ve hakettiğimi biliyorum.

bi ara bende düşündüm tıklıyım (üstelik farklı pc lerden :)) ama hemen akşamına caydım diyebilirim,..,.,.,.,

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
farklı pc lerden tıklaninca hile olucak degil ya :)
ya beyler şaka bir yana bende daha tek tık atmadim kendi reklamlarina biliyorum ki anlar hem dogru ve etik degil az olsun hellal olsun derim ben nasil hitimi artiririm diye düşünüyorum şimdi birde tıklanma oranlarini nasil artirabiliriz diye düşünüyorum

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya bu xuser arkadaşımız eğer türkçe bir sitede türk reklamverenlere hit yolladı ise kural dışı bu çok kötü.Unutmayalımki bizlerin yaptığıda ülkeye döviz sokmaktır.Googla reklam veren türk sitelerine hayali hit gitmesi onların paralarının USA ya bize geldiği gibi ülkeden uçup gitmesi demek.Google kullanan arkadaşlarında profesyonelce kazançlarını arttırmaları hepimiz için çok güzel.Bi nevi ben ihracat yapıorum die basbas bağıranlardan olabiliriz ayda 10-20 binleri bulursak ve sayımızda giderek artıyor.Bi Oda mı kursak ne :) Ticaret ve sanayi odası gibi :)

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Madem bu yolla zengin olamayacağınıza inanıyorsunuz -ki bu gayet doğru bu i şe hiç girmeyin.Yada $100 için ülke itibarını zedeleyecekseniz burda arkadaşlar aramızda toplayıp o kadar ihtiyacınız varsa direk hesabınıza gönderelim..Ne mutlu Türk'üm diyebiliyorsanız, tuttuğunuz takım avrupada başarılı olunca seviniyorsanız, birisi ırkınızla,milletinizle alay ettiği zaman karşı çıkıyorsanız buralardada yapmayın böyle şeyler....

T

The_Best

Misafir
Arkadaşlar bence Türk Webmaster'ların internette bilerleşmesi ve birlik beraberlik oluşturması gerekir. Atalırımız boşa dememiş "Bir elin nesi var iki elin sesi var" diye. Her türlü yardımlaşma ve dayanışma örneği ile inanın çok daha ileriye gidebiliriz. Burada çok güzel bir ortam var, bunu daha da pekiştirebiliriz.

Hileli tıklama yapan arkadaşlar, yaptıklarının yanlış olduğunu umarım anlamışlardır. Bu tür üzücü olayların bir daha olmaması dileğiyle.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5