Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar benim bir forum sitem var dizi-film indirme sitesi.Fakat googlede istediğim sonuçlarda yükselemiyorum.Google seo eklentisi , stmap,robots.txt herşey var fakat Olmuyor.Yardım edebilecek olan varmı ?
bende size bir soru soracağım dostlar 5 ay oldu sitemi açalı max 6k ya kadar çıktım son zamanlarda düşüş yaşıyorum özgün ve güncel konulara devam ediyorum fakat düşüş oluyor sitem www.inndirmedenfilmizle.net sebebini bana açıklarmısınız nerde hata yaptım?
Siteniz çıkışta diye görüyorum. Fakat site isminiz iyi değil. Asıl olan domainle yarışmanız imkansız. Sizin sitenize girecek olanlar googleda asıl siteyi bulup ona girerler. Sizin sitenizin içeriği o siteden daha iyi olsada farketmez. indirmeden diye ararlar inndirmeden diye aramazlar. Sizi anımsatacak bir domainle başlasaydınız daha iyi olurmuş.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.