İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google

O

OakLyn

Misafir
Eğer google adsense teklifinizi kabul etmediyse ne yapabilirsiniz?

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kabul etmesi için ne gerekiyorsa,google hangi nedenden dolayı kabul etmiyorsa ona göre yeniden tasarlayıp başvuracaksın, o kadar..

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne gibi hatalar bulmuşlarsa onları kaldır adamlar öyle dikkatli inceliyorlarki hiç sorma benim aynı siteyi 3.deneyişim :( dedikleri tüm hataları kaldırdım bekliyorum

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bana hata felanda söylememisler. Daha dogrusu 10 gün felan oldu hic bir yanıt gelmedi.
Cokta önemsemiyorum. Google reklamını Koymak istediğim sitenin zaten 100 $ a çıkarması cok uzun sürer. O Kadar bekleyemem. Diğer sitelerede eklemek işime gelmez. Hayırlısı olsun..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadas hata falan söylemedilerse ve yanıt gelmediyse hala incelenme durumundadır siten yani kesinlikle bir cevap veriyorlar olumlu ya da olumsuz..

Sitemi kabul etmemiş olsa orada yazan nedenlerin üstüne giderdim herhalde, siteyi iyileştirmeye çalışırdım.. SOnuçta 100 dolar yapmak zorda olsa garanti bir para ve hosting için önemli bir para.. en azından hosting masrafları çıkar..

İyi çalışmalar..

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 gün den sonra cevap gelmediyse üçer gün arayla tekrar başvurun,ben 5 sefer başvurmuştum, sonunda imana geldiler ve kabul ettiler,ısrarcı olun,zaten kabul edildiğinizde diğer başvurularınız geçersiz sayılır.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ya zaten benim basvurdugum site Nuke Bir site. Zaten benim ilk göz agrım sayıldıgı icin halen ismi aklımda duruyor :) Yoksa tarz, projeler hepsi degisti. Ugrasmakta nedense isime gelmiyor o site ile.. Hosting masrafları derken ; 3 / 5 Tane resellerim var. Hosting Problemim Yok sayılır.
Zaten sitelerimden birinin (Hostarena.Net) sabit geliri var. Sabit reklam olayı yani..
Bu reseller'lerin 2 tanesinin parasını cıkartıyor hemen hemen..
MaxiMp3.com 'a gelince ; Sedo.com'a Yonlendirilmis durumda . Bir zamanlar cok guzel hit'i vardı. Ancak cok masraflı iş. Sedo'ya Yonlendirdim. 1,5 (Bir Buçuk) ayda 30 Euro kazandırdı. Ben parayı hic gormedim valla:) Reselleri aldıgım yerin paypal hesabına yatıyor. Ne ben ondan para istiyorum nede o benden istiyor.. Gül gibi geciniyoruz iste.
Diğer resellerler ise zaten ücretsiz sayılır..
Ancak Yeni Projem ile eğer ugrasabilirsem çok güzel olacagına eminim.
Diğer resellerler ise zaten ücretsiz sayılır..
Saygılar..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kullanmadığın bir siteni sedo.com'a üye ediyorsun ve indexine kodunu yerlesştiriorsun örneğin akreptoplist.com'a giridğinde sedo.com acılıor ve toplistlerle alakalı linkler çıkıyor sende bu sistemle para kazanıyorsun hitinle orantılı olarak..

M

malatyasporlu

Misafir
beni kabul etmediler ama umrumda değil sitede aşırı rek varmış
bundan önce g. ads varmıydıda site yapıyordum farzediyorum yok.. ben site yapmaya başladığımda daha ortada google yoktu pivvvvvvvvv kim takar..

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kullanilmayan ama trafigi olan site nasil olurki, onceden acik site kullanilmamaya baslarsa bir sure sonra olmez mi

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öldüğü kadar alıyorlar zaten paralarını :D yani belli bir dönemden sonra para kazanılmıyor..

İyi paylaşımlar..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beni kabul etmediler ama umrumda değil sitede aşırı rek varmış
bundan önce g. ads varmıydıda site yapıyordum farzediyorum yok.. ben site yapmaya başladığımda daha ortada google yoktu pivvvvvvvvv kim takar..

benim bu forumda okudugum kadariyla senin sitenin istatikleri/ziyeretci iyi, yani google adsense den iyi kazanabilirsin, bence fazla ilanlari kaldir google tekrar basvur, cook daha akillica vede karli bir is yapmis olursun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.