Açtığı konuya bakın geldiği noktaya bakın
Benim verdiğim linklerde 1tanesi benimde başlığımı açtıgım konularda aynısı yazıyor Google pr0 ları yeni açılan siteleri mesela benim yeniler böyle yaptı
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site:yabuka.net&meta=
onceden 254sayfası kayıtlıydı ve günde 4bin tekilim vardı şuanda tum sayfalar sadece url yazıyor hitim de 1000tekilde Hile yapmadığım için korkum yok açıkca yazdım sitemi burdaki arkadaşlar da cevapladı bana google yeni açılan pr si düşük siteleri bazen boyle yukseltiyor sonra indiriyor pr guncellemesinden de etkilendim ayrica sitem 2gun kapalı kaldı diye benim tum sayfalar sadece url gözukuyor
seninkisi ise bazıları gozukuyor diğerleri sadece url demekki ya siten pr0 yeni açılmış
yada doğal olan her sitenin başına gelmiş olan googlenin pr guncellemesi yaklaşıyor diye bazı sayfaların silindi veya sadece url yazıyor dürüstçe iş yapıyorsan düzelir
VE BENİM VERDİĞİM ÖRNEK LİNKLERDE ARKADAŞLARIMIZ BUNU PAYLAŞMIŞ VE AÇIKLAMIŞLARDIR.
Sorununun gayet iyi anladım ve gayet doğru bir cevap verdim sana linklerde yazıyordu
Kimin beyinsiz,dengesiz ve ne söylediğini bilmediği gayet ortada Bence senin amacın bu sorunun cevabı değil başka ama unutmaki Ne demiş Atatürk " Geldikleri gibi Giderler" bu forumda da aynen oyle dengesizler GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER...