İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'dan silinen site geri nasıl eklenir?

radres

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ağustos 2004
Mesajlar
429
Reaction score
0
Konum
Malatya-Elazığ
Benim hostuma transfer olduğu için eski host 2 siteyi de Google'dan silmiş. 2 sitede pr4 ve alanındaki kelimelerde ilk sayfadaki nakliyat siteleriydi. Tekrar Google'a nasıl ekletebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Bu kadar çirkefleşebileceklerini düşünmezdim insanların. Bu kadar ahlaksızlık yapabileceklerini tahmin etmezdim ilk defa yaşıyorum böyle birşeyi ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
 

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ocak 2004
Mesajlar
481
Reaction score
0
Konum
İstanbul
o zaman tek yapabileceğin durumu açıklayan bir e-mail göndermen. istediğinin olacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
 

doganli

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Haziran 2004
Mesajlar
157
Reaction score
0
abicim nasıl oluyor o iş
yani bizi sevmeyen biri kalkıp bizim sitemizi silebilr mi ?
 

radres

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ağustos 2004
Mesajlar
429
Reaction score
0
Konum
Malatya-Elazığ
Mail attım inşallah olumlu bir cevap gelir.

doganli:
Eğer isteğinizin Google'ın sizin sitenizi bir dahaki inceleme zamanına kadar bekleyemeyecek kadar acil olduğuna inanıyorsanız, bizim otomatik URL silme sistemimizi kullanabilirsiniz. Bu otomatikleşmiş prosesin gerçekleşebilmesi için, webmasterınız, bir robots.txt dosyası yaratı soru işaretli olan siteye yerleştirmelidir.

Google, eğer robots.txt dosyası web sunucusunun root'unda mevcutsa, sitenizi veya dizinlerinizi taramaların dışında bırakmaya devam edecektir. Eğer sunucunuzun root seviyesine erişme hakkınız yoksa, robots.txt dosyasını kaldırmak istediğiniz dosyalarla aynı yere koyabilirsiniz. Bunu yapmanız ve otomatik URL kaldırma sistemini çalıştırmanız, sitenizin Google indeksinden geçici olarak 90 gün boyunca kaldırılmasına neden olur. (robots.txt dosyasını aynı yerde tutmak, kaldırma işlemini tekrar devreye sokmak için, her 90 günde bir URL kaldırma sistemine dönmenizi gerektirecektir.)

Ben transfer ettiğimde nameserverlar hemen güncellenmediğinden robots.txt dosyası oluşturup koymuş demek ki.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst