İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Googlede Konuların En üste Çıkaması için ne yapmalıyım ?

kingtibaba

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Googlede Konuların En üste Çıkaması için ne yapmalıyım yardım eden herkese tşk ederim ?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Bu soruya birkaç cümleyle cevap vermek çok kolay değil. Öncelikle, Google'da üst sıralarda veya en üstte çıkarmak istediğiniz konuya bağlıdır. Örnek vermem gerekirse, ben " Yandex Interests Nedir?" diye bir konu açarım. Böyle bir konu Google'da hiç yoktur, indexlenme sonrası kolaylıkla üste çıkarım.

Veya gündemde olan aranan bir konudur, yine yeterince kaynak yoktur, üste çıkarmak kolaydır.

Google'da çıkmak istediğiniz kelimenin zorluğuna göre yapılacak işlemler değişiyor. Ama ne konu açarsam açayım üst sıralarda çıksın, hatta rekabeti yüksek kelimede bile açtığım sayfa hemen ilk sayfada yerini alsın (ilk sayfadan giriş yapsın diyoruz) diyorsanız bunu her site ile yapamazsınız. Siteyi geliştirmeniz gerekir. Google kriterlerine göre "kaliteli" bir site haline getirmeniz gerekir. Bunun için yapılması gereken işlem çoktur. Biz bu SEO kategorisinde tam da bunu konuşuyoruz...

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Googlede Konuların En üste Çıkaması için ne yapmalıyım yardım eden herkese tşk ederim ?

Bu soruya birkaç cümleyle cevap vermek çok kolay değil. Öncelikle, Google'da üst sıralarda veya en üstte çıkarmak istediğiniz konuya bağlıdır. Örnek vermem gerekirse, ben " Yandex Interests Nedir?" diye bir konu açarım. Böyle bir konu Google'da hiç yoktur, indexlenme sonrası kolaylıkla üste çıkarım.

Veya gündemde olan aranan bir konudur, yine yeterince kaynak yoktur, üste çıkarmak kolaydır.

Google'da çıkmak istediğiniz kelimenin zorluğuna göre yapılacak işlemler değişiyor. Ama ne konu açarsam açayım üst sıralarda çıksın, hatta rekabeti yüksek kelimede bile açtığım sayfa hemen ilk sayfada yerini alsın (ilk sayfadan giriş yapsın diyoruz) diyorsanız bunu her site ile yapamazsınız. Siteyi geliştirmeniz gerekir. Google kriterlerine göre "kaliteli" bir site haline getirmeniz gerekir. Bunun için yapılması gereken işlem çoktur. Biz bu SEO kategorisinde tam da bunu konuşuyoruz...

aslında seo diye buna deniyor. :) Syn. Eif'in dediği gibi "Bu soruya birkaç cümleyle cevap vermek çok kolay değil." dünya kadar yöntem dünya kadar çalışma örneği vardır. tabi bir adım yaklaştınız hedefinize. yaklaştığınız 1. hedefiniz iyinet :) gerisi sabrınıza, hevesinize ve kabiliyetinize kalmış.
Başarılar.

adnan_ta

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Makale Başlıklarına SEO yapmak lazım.
Makalelere SEO yapmadan önce ilk Domain'i güçlendirmek lazım.
Allah kolaylık versin, sanırım hepimiz bunun için uğraşıyoruz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.