İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

googlede video siteleri yasak mıdır?

crazywebbers

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2010
Mesajlar
204
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar googlede video siteleri yasak mıdır?
bugün bana bir uyarı geldi


Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, sadece bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı cevaplamayın. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Merhaba, Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, http://www.xxxx.com/ejder-kapani-izle-2010-yerli-film-online-izle.html sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik. Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncılarının, telif hakkı kapsamına giren materyallerin dağıtımının yapıldığı sitelere Google reklamlarını yerleştirmelerine izin verilmez. Bu, telif hakkı kapsamına giren materyallerin sitenizde barındırılmasını ve telif hakkı kapsamına giren materyaller içeren sitelere bağlantı sağlanmasını veya trafik yönlendirilmesini de içerir. Netice olarak sayfanızdaki reklam yayınını durdurduk. AdSense hesabınız etkin kalacaktır. Fakat, program kurallarımızı gözden geçirmenizi (https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=48182&stc=aspe-2pp-tr&hl=tr) ve tüm sayfalarınızın kurallarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı ciddiyetle tavsiye ederiz. Gelecekte yeniden ihlaller tespit edersek hesabınızı durdurabileceğimizi bildirmek isteriz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi Sorun Kimlik Numarası 1094121 ---------------- Bu uyarı e-postasıyla ilgili daha fazla bilgi için, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=11305&stc=aspe-4ai-tr&hl=tr.
 

z08g

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2010
Mesajlar
809
Reaction score
16
Konum
mountain view
video sitesi tabii ki de yasak değil. öyle olsa kendi sitesi olan youtube' ta adsense reklamları çıkmazdı.. ancak sitenizde full olan ne varsa adsense bu duruma karşı .. bu yüzden fragman, demo, trial şeklinde ismi olan içerikleri barındırın derim.
 

Line

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
2,516
Reaction score
48
Konum
BAŞKENT
Telif hakları olan şeyleri yayınlamak yasak.( Film , program vs. )
 

crazywebbers

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2010
Mesajlar
204
Reaction score
0
madam öyle facebook dan komple film yayınlanıyor,baglanbize.com var,diğer film sitelerinin hepsinde var hepsinde niçin gelipde bizi buluyor onu anlamıyorum

google iyice cıvıttı
haksız davranıyor bence tüm film sitelerinde reklam var hatta ve hatta kendi google reklamlarında bile film cikiyor yani

google ye sesleniyorum
kendine gel
( tabi duyabiliosan :d:D:D:D)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst