Arkadaşlar php bulletin kullanıyordum sitemi yavaş yavaş ilerlettim tam sitem rayına oturmuştu googlede temiz bir indexim olmuştu google sitemi seviyordu durmadan sitemdeydi ama ben vbulletine geççem diye tututdum hemde elimde lisanssız sürm vardı salaklık ettim bi yerden impex buldm indirdim phpbbyı vbulletine çevirdim daha doğrusu çevirdim zannetim... herşey geldı gozuktu admın panelde foruma bir girfim uyeler tıklıyorum uyelerın profıllerı acılmıyordu bende sıldım yenıden phpbb kurdum pişman olarak sitemi ellerimle yıktım sonra bi baktım googlede sitemin hep eski sayfaları sinirlendim forumu sildim googleden sayflarımı nasıl kaldırcam lütfen bir bakın site:www.enbabaforum.org yazın yaklaşol 2300 tane sayfam var bunları kaldırmak istiyorum bazı yerlerde kendısı kaldırı dıyoarlar ama kaldırmıyor kendım sılemezmıyım sımdı forumu kursam googlede adam aradıgı seyı yazıyor bızım sıte çıkıyor ama tıklıyınja baska bir konu açılıyor yada seçtiğiniz basşlık bulunamıyor diyor bu duruma sinir oluyoum nasıl kaldırcam şimdiden teşekkür ederim arkadşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim en uygun yer burası diye düşünüyürum