İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'ın yeni ürününün adı tehlikede!

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Nisan 2011
Mesajlar
2,212
Reaction score
68
Konum
İstanbul
Google'ın büyük iddialarla piyasaya süreceği son bombasının ismi, bakın Google'a nasıl bela oldu...
Google'ın merakla beklenen dizüstü bilgisayarları ve yeni işletim sisteminin adı tehlikede. Chromebook olarak duyurulan yeni bilgisayarlar için ISYS Technologies isimli bir firma dava açtı.

Chromebook'un isim hakkı kendilerine ait olan "ChromiumPC"ye çok benzediğini belirten ISYS, bu konuda Google'la mahkemede karşılaşmayı seçti. Chromebook'la ilişkili olan herhangi bir üretici için de mahkemeden geçici kısıtlama kararı isteyen ISYS bu işin peşini bırakmayacak gibi. İlişkili üreticilerin arasında Acer, Amazon.com, Best Buy ve Samsung'un bulunduğunu da söyleyelim.

ISYS, tüketicinin ChromiumPC denildiğinde Google'la büyük ölçüde karıştırılacaklarını düşünüyor. Davanın nasıl sonuçlanacağını iki tarafın anlaşma yapıp yapmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
benzerlik menzerlik...
sanırım bu da reklam peşinde...
google satın alır gerekirse şirketi; o problem mi?
 

roymand

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mart 2011
Mesajlar
1,281
Reaction score
21
Konum
[Antalya]
ISYS Technologies büyük bir firmadır bu işin peşini bırakmazlar diye düşünüyorum şahsen ben olsam bende dava açardım ısys kazanır gibi
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst