İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Goomass Gerçekten Para Kazandırdı! İşte Çekim.

CrasHofCinneT

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
60
Reaction score
0
Goomass eğitim setini aldıktan sonra, güzelce inceleyip okumuştum ve satış ortaklığına göz atıp sağlık sorunlarım nedeniyle uzunca bir süre bu işlerle ilgilenememiştim. Sadece goomass'daki ücretsiz yolları deneyerek iki gün, iki gün içinde de bir kaç saat öylece unutup gitmiştim. Goomass sayesinde hiçbirşey yapmadan bile sadece ücretsiz önerileri dersleri uygulayarak 162 dolar kazanmışım. Hiçbirşey yapmadan 162 dolar elime geçti ve aynı gün 80 dolarlık bir satış olmuş ve hiçbirşey yapmadan oldu. Goomass eğitim kitini kendinize kesinlikle klavuz edinin vede ilk çekimin hatırası. Hiçbirşey yapmadan kazandığım 162dolarım. :) Goomass ile kazanırsınız.

Goomass İnternetten Para Kazanma Kiti

GokhanSarikayaClickbank-b.jpg
 

CrasHofCinneT

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
60
Reaction score
0
Doğru mesela kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemeli. Para gelecek yerede yatırım yapılmalı. :)
 

erkanunal

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2011
Mesajlar
156
Reaction score
0
ya ayiptir sormasi sen nasil bozduracan o ceki acaba arkadasim ???90 gun sonra iptal oluyormus o cek , wells fargo bankasindan bozdurman gerekiyor onu ??? benim bildigiim amerikan sistemi boyle amerikada uzun sure bulundum bende hic bir bankanin cekini digeri bozmuyor !!!!
 

CrasHofCinneT

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
60
Reaction score
0
Yok Erkan bey niye ayıp olsun, çeki çoktan Akbank'tan bozdurdum 12 günde hesabıma yattı. Akbank şubesindeki çalışanda 90gün sonra alırsınız gibi saçma birşey diyordu. Çeki bir çok banka bozar 20dolar gibide kesinti yapar. Zaten kitabın içinde paypal'dan hesabınıza direk eft'ye kadar hepsini anlatıyor bu bilgiler eğitim setinde mevcut.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst