İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Görev Bizi Çağırıyor - FPS/TPS Oyuncu Platformu

cyberlaz32

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
66
Reaction score
0
logo1.png

Arkadaşlar öncelikle açıklamak gerekirse;

Biz Kimiz?

Öncelikle Türkiye'de en fazla hayran kitlesine sahip olan sadece FPS-TPS oyunlarla ilgili haberleri, incelemeleri, ön incelemeleri içerisinde bulunduran, bu içerikleri FPS-TPS hayranlarına en güncel ve özgün bir şekilde sunmayı amaçlayan, kar amacı olmayan bir topluluğuz. Görev Bizi Çağırıyor!

Amacımız Nedir?

Amacımız; Görev Bizi Çağırıyor sitesi altında Türkiye'de FPS-TPS oyuncu topluluğunu oluşturmak, herkesi bir çatı altında toplamak. Bu toplanmadan sonra çeşitli etkinlik ve yarışmalar düzenleyerek kaynaşmak. Ayrıca eğer imkanımız olursa ki zaman inanıyorum turnuvalar düzenlemek. Hedefimizde öncelikle düblaj veya çeviri ekibi oluşturarak sadece FPS-TPS oyun Türkçe Çeviri yapmayı planlamaktayız. Amaçlarımız kısaca budur.

Site linki Özel Mesaj atarak isteyebilirsiniz. Bizlere yardımda bulunacak kişilere şimdiden teşekkürü borç biliriz. Sitemize Yazar - Moderatör - Yönetici alanında alımlar olacaktır. Detaylar için lütfen Özel Mesaj atın. İyi günler...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst