İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Görevi bırakıyorum

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni gelecek kurtarıcı arkadaşların yolunu açmak için severek yaptığım görevimi bırakıyorum,bundan sonra normal bir üye zaafında iyinet'e faydalı olmaya çalışacağım.

saygılar,sevgiler..

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun. Ama pek anlamadim Kurtarıcı arkadaşlar Moderator olmadan önleri açılmıyormu?
Yada Moderatorler Kurtarıcı arkadaşların önlerinimi tıkıyorlardi :)

X

Xman

Misafir
yeni gelecek kurtarıcı arkadaşların yolunu açmak için severek yaptığım görevimi bırakıyorum,bundan sonra normal bir üye zaafında iyinet'e faydalı olmaya çalışacağım.

saygılar,sevgiler..

Bana göre sen kesinlikle bırakmaması gerken 3 kişiden birisin ( tamamen kişisel görüşüm )

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Bir zaman önce modluk için iyinete pm atmıştım. cevap gelmemişti. Gün geldi adresime bir posta düştü. Adamın biri konu şikayeti yapmış :D
Mod olduğumu böyle anlamıştım...
Başladığın gibi bitir felsefi tamda burada uyuyor sanırım ;)

LanetLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
amacım post kasmak değil ama burda iyinet forumunda olan gelişmeler gerçekten büyük bir devrin kapandıgını göstermeye başladı bana modlar görev bırakıyor konu acılması sorunlara cevaplar satış bölümü felan tamamen bitmek üzere bunun sonu nereye varıyor beni ve forumun genel üyelerini aydınlatıcak birisi varmı forumda bölümünde bu konu ile ilgili çok sey yazılmış hepsini üşenmeden okudum bazı üyelerin banlanması yada r10la kıyaslama olsun dikkatimi çeken bir cümle vardı burayı bir restorant gibi düşünün birinde simokinli kişiler az ve saygın bir restorant(iyinet) diğerinde kapısında kuruk olan bir mekan parti varmıs gibi içerde(R10) ben iyinete thersin sayesinde geldim onun sayende başladım bu işelere(şimdi kendisi askerde allah onu ve diğer bütün askerlerimizi korusun) ama r10 herzaman bana soğuk geldi ama yardım alamadımğımda mecburen baş vurdugum bir yer oluyor ben bir konu açtım geçmiş zamanda orada yazdığım gerçekten çok basit bir soru ancak 2. msjımdam sonra uyuz nickli arkadaşım cevap vermişti bana ben bu restorantta ne kadar saygın kişilerle otursamda bana yardımları olmadıktan sonra neden oturuyum seviyesiz ama yardımedilebilen bir ortam tercihim olur sizinde olmazmı saygı değer webmaster arkadaşlar belki biraz dağıgınık ve konu dışı olarak görebilirsiniz yazdıklarımı bunun içinde sizlerden özür diliyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sizi tanımıyorum ben buraya takıldığım zamandan beri nerden baksan 4 senedir sizin mod olduğunuzu dahi bilmiyordum..

Hal böyle olunca siz yanlış anlamayın.. Sizi tanımıyorum.. Ama iyinette hayli sayıda mod, admin vs var..Eğer modluk sadece konu kilitlemek , mesaj silmek vs ise devam etmelisiniz..

Ama sizin geçmişinize baktığımda foruma konu bağlamında bir katkınızı göremedim.Mesajlarınızda aynı şekilde.. Bence en iyisini yaptınız.. Mod ve adminler bence forumdaki aktif kullanıcı sayısına göre çoğaltılmalı.. Çünkü çok fazla gerçekten kanısındayım..

Bu işi yapmak çok zor ama yapacak birilerini bulmakta o kadar zor değildir..

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Sizin için hayırlı olsun.. Ama bakış açınızı değiştirip yeni bir yöneticilik tanımı altında devam etmenizi isterdim..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2

saygılar,sevgiler..

Bu cümle sana hiç yakışmıyor. Bırakmak veya bırakmamak sana kalmış ama biz süperman veya robin hood falan değiliz. Hiçbiryeri hiçbiryerden kurtarmıyoruz. Ve sende hak ver ki 10 moderatörden 8 i işini yapmıyor. Yapıyormusunuz ben inanmıyorum. Ve sanrım bırakman en mantıklısı olucak

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu cümle sana hiç yakışmıyor. Bırakmak veya bırakmamak sana kalmış ama biz süperman veya robin hood falan değiliz. Hiçbiryeri hiçbiryerden kurtarmıyoruz. Ve sende hak ver ki 10 moderatörden 8 i işini yapmıyor. Yapıyormusunuz ben inanmıyorum. Ve sanrım bırakman en mantıklısı olucak

Şu mesajı yazmak için en az bir saat düşündüm ama artık bu yorumlarından sonra dayanamadım.Arkadaşım,moderatörler hiç birşey yapmıyor diyip duruyorsun.Üye olduğun bir buçuk yıl içersinde,kaç tane makale yazdın?Hangi konularda uzmansın?Nasıl bir eğitim aldın?Bu kadar ön plana çıkıp,yönetici olmak istediğine göre bizim fark edemediğimiz bir farklılığın vardır umarım...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Şu mesajı yazmak için en az bir saat düşündüm ama artık bu yorumlarından sonra dayanamadım.Arkadaşım,moderatörler hiç birşey yapmıyor diyip duruyorsun.Üye olduğun bir buçuk yıl içersinde,kaç tane makale yazdın?Hangi konularda uzmansın?Nasıl bir eğitim aldın?Bu kadar ön plana çıkıp,yönetici olmak istediğine göre bizim fark edemediğimiz bir farklılığın vardır umarım...

benim yönetici olmak gibi bir hevesim yok sadece orada adaylığımı koydum üstüne basa basa beni seçin dedim mi ? HAYIR. sence moderatörün görevi makale yazmak bir konuda uzmanlık veya eğitim almakla mı oluyor ? hangi biriniz görevinizi yapıyorsunuz Allah aşkına bana desenize biriniz çıkıp ben bu görevi layiğiyle yapıyorum desenize. 1,5 YIL içinde kaç konuyu report ettim burada olmanıza rağmen hanginiz müdahale ettiniz ? hiçbiriniz eğer moderatörlük eğitimle oluyorsa bnen lise mezunuyum olamam. Özür dilerim ve şuan bu konuda gereksiz bir tartışmaya gidiyor. Kilitlemen lazım normalde başka üye olsa kilitlenmişti tabi siz olduğunuz için bu biraz zor

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim yönetici olmak gibi bir hevesim yok sadece orada adaylığımı koydum üstüne basa basa beni seçin dedim mi ? HAYIR. sence moderatörün görevi makale yazmak bir konuda uzmanlık veya eğitim almakla mı oluyor ? hangi biriniz görevinizi yapıyorsunuz Allah aşkına bana desenize biriniz çıkıp ben bu görevi layiğiyle yapıyorum desenize. 1,5 YIL içinde kaç konuyu report ettim burada olmanıza rağmen hanginiz müdahale ettiniz ? hiçbiriniz eğer moderatörlük eğitimle oluyorsa bnen lise mezunuyum olamam. Özür dilerim ve şuan bu konuda gereksiz bir tartışmaya gidiyor. Kilitlemen lazım normalde başka üye olsa kilitlenmişti tabi siz olduğunuz için bu biraz zor

Size göre bir yöneticide makale yazmak,uzman olmak,eğitimli olmak gibi özellikler gerekmiyorsa ne gerekiyor? çok merak ettim.

Ben görevimi 4-4 lük yapıyorum dersem,bu gerçekten bu işi layığı ile yapan arkadaşlara hakaret olur.Ama en azından elimden geleni yapıyorum.Ama karşıma gelip,sürekli eleştirmekten başka yapıcı bir davranışta bulunmayan bir üye olunca kusura bakmayın ama biraz sinirleniyorum.

Bir kişi karşısındakini eleştirmeden önce aynaya bakmalı,bu tarz mesajlar yazdığım için kendime sinirleniyorum ama, bana başka çıkar yol bırakmadınız.Konuyu kilitleyebilirim,fakat cevap hakkınızı elinden almamak adına,mesaj yazabilirsiniz.Eğer cevap yazmak istemezseniz bana pm ile ulaşırsanız konuyu kilitlicem.

Not:Bu tarz konuları direk kitlememizin tek sebebi "yönetim bizi hemen sustuyor" demeyin diyedir.Eğer sizinde yapıcı eleştirileriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarız.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Not:Bu tarz konuları direk kitlememizin tek sebebi "yönetim bizi hemen sustuyor" demeyin diyedir.Eğer sizinde yapıcı eleştirileriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarız.

evet bu konuyu başkası açsa idi şimdiye dek kapatmıştınız fakat olaya sende girince kapatmamak için söz hakkı tanıyorum diyorsunuz fakat bunu başka zaman yapmıyorsunuz. Neyse konuyu kilitleyin gitsin.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu benim konum size ne oluyor ayıptır size sorması?

şu yönetim iş yapmıyor muhabbetini diğer moderatör adayları ile başka konuda yapsanız daha müsait olmaz mıydı?
benim görevi bırakmamın asıl sebebi yönetime her defasında taş atılması değilmiydi?

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim tekrardan,

allah moderatör arkadaşlarıma sabır versin.

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Hayırlısı olsun. Bazıları devir kapanmasından bahsetmiş. İyinet kötüye gidiyor demiş. Bunu bazı iletilerinde dile getiren yetkililer de var. Ancak çok karamsar olduğunuzu söyleyim. İyinet'i al kaç, öğren sömür anlayışıyla yorumlamak yanlış olur. Diğerlerinden bahsediyorsunuz ya... Onlar ayaktayken tekme atan kaç kişi var biliyorsunuzdur ki düştüğünde ne olur siz düşünün. İyinet ancak yöneticilerin ve üyelerin çoğu iyi niyetini kaybettiğinde kaybeder. Gerisi dalgadan ibaret. İyinet'in arkasında O'nun iyi niyetine istinaden Onunla gönül bağı kurmuş insanlar var. Gözünü para hırsı bürümüş, insanlıktan çıkmış, arsız adamları burada barındırmadıkça İyinet büyür de dünyanın sayılı forumları arasına da girer. Arkanızdaki insanlarla gönül bağınızı koparmayın yeterli. Dürüst, adil iş yapana omuz vermek asil insan işidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.