benim yönetici olmak gibi bir hevesim yok sadece orada adaylığımı koydum üstüne basa basa beni seçin dedim mi ? HAYIR. sence moderatörün görevi makale yazmak bir konuda uzmanlık veya eğitim almakla mı oluyor ? hangi biriniz görevinizi yapıyorsunuz Allah aşkına bana desenize biriniz çıkıp ben bu görevi layiğiyle yapıyorum desenize. 1,5 YIL içinde kaç konuyu report ettim burada olmanıza rağmen hanginiz müdahale ettiniz ? hiçbiriniz eğer moderatörlük eğitimle oluyorsa bnen lise mezunuyum olamam. Özür dilerim ve şuan bu konuda gereksiz bir tartışmaya gidiyor. Kilitlemen lazım normalde başka üye olsa kilitlenmişti tabi siz olduğunuz için bu biraz zor
Size göre bir yöneticide makale yazmak,uzman olmak,eğitimli olmak gibi özellikler gerekmiyorsa ne gerekiyor? çok merak ettim.
Ben görevimi 4-4 lük yapıyorum dersem,bu gerçekten bu işi layığı ile yapan arkadaşlara hakaret olur.Ama en azından elimden geleni yapıyorum.Ama karşıma gelip,sürekli eleştirmekten başka yapıcı bir davranışta bulunmayan bir üye olunca kusura bakmayın ama biraz sinirleniyorum.
Bir kişi karşısındakini eleştirmeden önce aynaya bakmalı,bu tarz mesajlar yazdığım için kendime sinirleniyorum ama, bana başka çıkar yol bırakmadınız.Konuyu kilitleyebilirim,fakat cevap hakkınızı elinden almamak adına,mesaj yazabilirsiniz.Eğer cevap yazmak istemezseniz bana pm ile ulaşırsanız konuyu kilitlicem.
Not:Bu tarz konuları direk kitlememizin tek sebebi "yönetim bizi hemen sustuyor" demeyin diyedir.Eğer sizinde yapıcı eleştirileriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarız.