İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gorevlen.com 🔥 Hemen Görevlen, para kazanmaya başla! 🔥 BENZERSİZ SİSTEM - Görev Yap, Para Kazan!

RIWE

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
12
Reaction score
3
Konum
Edirne
görevblog.png

Site Adı: Görevlen
Site adresi: gorevlen.com
Site içeriği/Hizmet verdiği alan: Görev yap para kazan
Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : PHP

Açıklama:

GÖREVLEN.COM NEDİR?

Sitemiz olan Görevlen.com kendi ekosistemini oluşturmaya çalışan ve herkesin kazançlı çıkmasını sağlayan bir projedir. Amacı, herkesin internetten para kazanması hatta ek gelir sağlamasıdır. Görevlen kullanıcıları 3 farklı kategoriye ayrılıyor; Birincisi Görev yaparak para kazanan üye, ikincisi üyelere görev vererek işletmesini, sayfasını büyüterek etkileşim kazanmak isteyen, üçüncüsü ise her ikisinide yapıp hem para kazanıp hem de sayfasından etkileşim, işletmesini büyütmek, sıfırdan gelişmek isteyen üyedir.

1- GÖREV YAPARAK NASIL PARA KAZANMA SİSTEMİ!

İnternetten para kazanmak, görev yaparak para kazanmak isteyen kullanıcılar görevlen.com’a kolay bir şekilde üye olarak para kazanmaya başlıyorlar. Üye olduktan sonra gerçek insan olup olmadığını anlamak için E-Posta ve telefon doğrulamasını yapıp görev yaparak para kazanmaya başlayabilirler. Üye panelinden “görevler” bölümünden size uygun görevleri kategorisine göre listeleyebilir, hemen yapmaya başlayabilirsiniz. Görevlen.com’da yapabileceğiniz bazı görevler: Instagram takip etme, Instagram beğeni, Instagram yorum yapma, Twitter takip etme, Twitter Retweet atma, Twitter yorum atma, Youtube abone olma, Youtube video izleme, Youtube anahtar kelimeli yorum atma, Gmail hesabı açma, Play Store’dan uygulama indirme, uygulamalara 5 yıldız ve yorum bırakma ve daha fazlası ile günlük güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Kısacası görevlen.com sayesinde internetten para kazanıp ihtiyacınızı görev vererek karşılayabiliyorsunuz.

2- ÜYELERE GÖREV VERMEK

Sitemiz görevlen.com’da para kazanmak isteyen üyeler, görev veren üyelerin görevlerini yaparak ek kazanç sağlamış olurlar. Görev vererek sizde sayfanızı, işletmenizi büyütebilir veya daha fazla etkileşim alabilirsiniz. Görev vermeye başlamak için gorevlen.com site adresimize gidip kolay bir şekilde kayıt olduktan sonra ve insan olup olmadığınızı doğrulamak için E-Posta ve telefon numaranızı girmeniz onaylamanız gerekmektedir. Üye panelindeki Görev Ekle bölümünden üyelere istediğiniz kategoride görev verebilir böylelikle işletmenizi, sayfanızı büyütebilir ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst