Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Gösterime ödeyen Sponsor 1K Gösterime $0.50 Ödeme alınmıştır.

S

SinanCan

Misafir
1K gösterime 0.50 dolar veriyor 2 dolar olunca ödeme isteyebiliyorsunuz ödeme istediginiz gün icinde para hesabiniza geçiyor aynı gün geçmese bile ertesi gün hemen gönderiyorlar.
Türk hitinide sayıyor yalnız ne kadar verdigini halen daha bilmiyorum ve cok az verdigi kesin kullanmaya degmez ama yabancı hiti olanlar için güzel bir ek kazanç
yapılan gösterimi anlık sayıyor. verdigi kod sitede yer kaplamıyor çok küçük bir kod
pay-ads gibi bir sistem yalnız henüz virüs yaydığını duymadım garantide vermiyorum yayıyormu yaymıyormu diye.
Alınan Ödeme :
i104_fxlayer.jpg

Kodu sitenizin en alt bölümünede koyabilirsiniz.
Refimden Üyelik

blade78

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
80
1 milyon gösterimemi 100 bin gösterimemi veriyor 2 dolar 1k nedemek?

Gizlen

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
yabancı hiti olanlar için güzelmiş
tesekkürler

erdjan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
45
Peki guzel arkadasmda bu google/adsense ile ayni sitede google yayinina musaade ettigini biliyormusunuz?

Gerci onemli degil . izin vermezse diger ingilizce sitede yayinlarim ama google adsense ile calismasinda bir sorun olmazsa guzel olur

tesekkur ler simdiden

senolcan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
bana pek güvenilir bir site gibi gelmedi zira site çok amatörce, dikkat etmek virüs yaymak için kullanılıyor olabilir.

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
Türk hitlerini OTHER kısmına almış sanırım 0 a yakın yani Türkiyemizin hitiyle denemek lüzumsuz...

FxLayer have TIERS systems. We pay to 0.50$ per 1000 View Layers.
United States, Canada, Australia and United Kingdom : $0.50
Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Iceland, Italy, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden and Switzerland : $0.30
Czech Republic, Lithuania, Poland and Slovakia : $0.04
Other : $0.00