Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu nereye acilir?
Her tatil oncesi ayni sendrom, gprs kullananlariniz var mi? Hangi operator en kaliteli ve hesapli hizmeti sunmakta? Bir de Avea'da kampanya filan var mi oyle birsey hatirlar gibiyim.
evet dostum avea da kampanya var
sony ericsson gc89 kart + hat :
99ytl kart ücreti + 68 ytl/ay (1 aylık sözleşme) sınırsız trafik gprs/edge
389 ytl kart + 2 aylık sınırsız trafik gprs/edge
ben de bugun yarın tatile çıkacagım için seçenek 2 yi almayı planlıyorum, öteki operatörlerin trafikleri çok para sitelerinden bilgi bvulabilirsin fekat avea nın sitesinde bu kampanyayı göremdim.
Avea kampanyayi yazmadigi gibi, tarifeyi de yazmamis. Bu ulkede yayginlasmasi gereken birsey bu. Peki bu yeni kart alirken galiba, var olan kartlar hakkinda bir bilgin var mi aveada?
Buradaki koşullar sağlanıyorsa eğer 6 ay bedava Gprs sağlıyorlar. Ben bugünlerde alacağım, arkadaşım almıştı son konuştuğumda gayet memnundu. 50 kb ile download yapabildiğini söylemişti.
Angelo malesef Türkiye'de GPRS halen olması gereken yerde değil.
Fiyatlar halen uçuk.
Fiyatları düşürenler ise hızı da doğru orantılı olarak düşürmekteler.
Ben uzun süre Telsim GPRS kullandım.. Birkaç sene önceydi..
Son olarak 3 ay önce 1 aylığına kullandım Telsimi aylığı 63 ytl ye varıyordu(24 saat sınırsız). Bu para tabiki sabit. Belli bir kontor yüklemen gerekiyor. Kontor de 63 ytl falan yapıyordu. Peki hızı nasıl diyeceksin. Hızı tamamen bulunduğun bölgeye göre çok farklılıklar gösteriyor.
Bazı yerlerde hiç bağlanılamıyor bile.. Bazı yerlerde 24 saat bağlısın ve çok hızlı oluyor.
Avea ve Turkcell telsim in yanında hep kazıkçı kalıyorlar GPRS konusunda. Bence kullanacağın bölgede birkaç telsim bayisine git. Onlar kullanıyorlarsa danış hızını.
E yuledigin kontor de kullanilabiliyorsa sinirsiz internetin yaninda, bu durumda bedava olmus oluyor sanirim?
Bir de bu grps data kablos kolay bulunan birsey degil galiba, gecenlerde Besiktas, Levent baya bir aradim bulamadim
Angelo malesef GPRS i açtırdığın anda bütün gerekli kontorlerini anında hattından düşüyorlar. Yani o kontörleri malesef kullanamıyorsun.
Diğer ay yine gerekli kontorü yüklediğin saniye kontor düşülüyor hattından.
Data Kablosuna gelince. Eskiden çoğu kişi data kablosu ile bağlanmakta zorluk çekiyordu. O sebeple ben bi arkadaşa kabloyu Danimarka'dan getirtmiştim. Hiç sorunsuz da kullanmıştım. 3 ay önce ise o kablo yanımda olmadığı ve şehir dışında olduğum için normal bir data kablosu aldım. Sanırım dk5 falan diyorlardı kabloya. Her telefon için farklı kablo verilebilir. Onunla da sorunsuz bağlandım. Kızıl ötesi ile bağlanmanı tavsiye etmem. Hiç verimli olmuyor çabuk kopuyor. Ama blotooth ile hiç denemedim.
Not : (Ben kablonun birini Danimarka diğerini Konya'dan almıştım. Çok rahat bulunuyor)
Az kaldı arkadaşlar artık GPRS falan hepsi tarih olacak. WİMAX geliyor yakın zamanda, artık herkes bu radyo yayını gibi olacak olan ve antenden erişebleceğiniz hızlı ve kesintisiz internete kavuşacak.
Izmir'de bir otelde ve 4.leventte bir kafede TTnet'in bu hizmetiyle karsilasmistim sanirim, saati 10 milyon mu oyle birseye cevrimici sifre satin alip baglanabiliyorsun. Sinyal son siddet ama o kadar para verdikten sonra anlami pek yok.
turkcell ve telsimin kampanyalarinda hep aylık transfer sınırı var hatta turkcell 25mb demiş
avea bu konuda öne geçiyor sonuç olarak hepsinde gprs modem alınacak hepsinde kart parası aynı.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.