İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Grafiker-Adam Linkleri Kaldırıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grafiker-Adam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@grafiker-adam ileBurada yaptıgımız link değişiminden hiç bir link sitesine bulunmuyor. kodlar kaldırılırken hiç bir bilgi verilmemiştir.

kardesım senın benımle bır alıp veremedıgınmı var?
sana acıklamada yaptım deyılmı sıte cöktü ve host degıstırdım hersey sıfırdan kuruldu ve acıklama yapıcakdım burdan zaten fakat goruyorumkı en ufak bır hata beklıyorsunuz bu nedır ya cocukmusunuz sız hemen alınganlık gıbı huylarınız var acıklama yaptıgım halde konu acıyorsun ( - ) itrader kullanıyorsun

lütfen biraz anlayışlı olun arkadaslar herkez insan oğlu

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardesım senın benımle bır alıp veremedıgınmı var?
sana acıklamada yaptım deyılmı sıte cöktü ve host degıstırdım hersey sıfırdan kuruldu ve acıklama yapıcakdım burdan zaten fakat goruyorumkı en ufak bır hata beklıyorsunuz bu nedır ya cocukmusunuz sız hemen alınganlık gıbı huylarınız var acıklama yaptıgım halde konu acıyorsun ( - ) itrader kullanıyorsun

lütfen biraz anlayışlı olun arkadaslar herkez insan oğlu

Bak arkadasım sen bana ne zaman açıklama yaptın ? Ben sana pm attıktan sonra degilmi ? Ben sana pm atmasam ben ve diger arkadaşlara bilgi vermeyecektin.

Site çökme olayını gelince yalan söylüyorsun. Madem siten çöktü sadece sidebar kısmımı çöktü içerigin aynı şekilde duruyor

Tamam hadi burasi aklına gelmedi farklı forumlarda açıklama yaptıgını pm olarak bildirdin bana !

Şimdi eline vicdanına koy ve düşün benim kim oldugum belli

Ben sana yerli yerinde kullanılması gereken bir itrader olduguna inanıyorum. Ama sen ben sana kullandığım için bana itrader kullanıyorsan ben sana başka hiç bir şey demiyorum.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar link değişimi ile problemleri buraya konu açmak yerine yagmayok ve ozcan arkadaşlarımıza bildiriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.