- Reaction score
- 0
Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: http://www.stolenarticles.com/greengamegarden/
İstenen minimum fiyat: 1500 ytl
Sitenin açılış tarihi: Site henüz aktif değil
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: -
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Oyunlar yok
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 27 ekim 2007
Script ve tasarım tamamen bana aittir şu an bir iki eksiği vardır. bu aralar açmayı düşünmüyorum o yüzden alan olursa satabilirim.
Fiyat: 1500ytl
Siteye domain de dahildir. Güzel bir domain site bu ada göre tasarlandı zaten.
Adsense yerleşimleri çok iyi (bana göre) Adsense reklamlarının önündeki oyun resimleri sistemdeki oyunların resimlerinin random gösterimi sonucu çıkmaktadır.
Üyeler oyun uploadı yapabilmektedir. İstenirse oyunlara yorum ekleme özelliği eklenebilir.
Admin panelinden kullanıcıların eklediği oyunları onaylama ve silme mevcuttur.Admin panelinden kategori ekleme silme,v.s. işlemler yapılabilmektedir.
Oyun başlangıcında siteyi tanıtan bir bölüm mevcuttur şu an için basit kodlarla yapılmıştır ama site tamamlandığında oyun dağıtmı yapabilirsniz yani A sitesi sizin sitenizden oyun aldığında önce sizin reklamınızı görecek daha sonra oyuna girecektir.
Ayın 27 sine kadar teklif çıkmazsa site satışı durdurulacaktır.
Dipnot: Aramızda flash oyun sitelerinden aylık 300-500$ kazananlar var. Bu siteye adam akıllı hit sağlarsanız eminim verdiğim rakamlar çokta uçuk olmayacaktır.
1500 ytl dememin sebebi bu kazancı sağlayabilecek bir site olabileceği. Alan yoksa zaten kendim kullanıcam bu yüzden almayabilirsiniz. 1500 ytl fazla gelebilir. Ama rakam bu.
Başlıkta geyik yapmaktan uzak durursanız sevinirim. Tamam 1500 ytl fazla dersin biter neden geyiğe vuruyorsun onu anlamadım ?
Site adresi: http://www.stolenarticles.com/greengamegarden/
İstenen minimum fiyat: 1500 ytl
Sitenin açılış tarihi: Site henüz aktif değil
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: -
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Oyunlar yok
Hosting dahilmidir: hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 27 ekim 2007
Script ve tasarım tamamen bana aittir şu an bir iki eksiği vardır. bu aralar açmayı düşünmüyorum o yüzden alan olursa satabilirim.
Fiyat: 1500ytl
Siteye domain de dahildir. Güzel bir domain site bu ada göre tasarlandı zaten.
Adsense yerleşimleri çok iyi (bana göre) Adsense reklamlarının önündeki oyun resimleri sistemdeki oyunların resimlerinin random gösterimi sonucu çıkmaktadır.
Üyeler oyun uploadı yapabilmektedir. İstenirse oyunlara yorum ekleme özelliği eklenebilir.
Admin panelinden kullanıcıların eklediği oyunları onaylama ve silme mevcuttur.Admin panelinden kategori ekleme silme,v.s. işlemler yapılabilmektedir.
Oyun başlangıcında siteyi tanıtan bir bölüm mevcuttur şu an için basit kodlarla yapılmıştır ama site tamamlandığında oyun dağıtmı yapabilirsniz yani A sitesi sizin sitenizden oyun aldığında önce sizin reklamınızı görecek daha sonra oyuna girecektir.
Ayın 27 sine kadar teklif çıkmazsa site satışı durdurulacaktır.
Dipnot: Aramızda flash oyun sitelerinden aylık 300-500$ kazananlar var. Bu siteye adam akıllı hit sağlarsanız eminim verdiğim rakamlar çokta uçuk olmayacaktır.
1500 ytl dememin sebebi bu kazancı sağlayabilecek bir site olabileceği. Alan yoksa zaten kendim kullanıcam bu yüzden almayabilirsiniz. 1500 ytl fazla gelebilir. Ama rakam bu.
Başlıkta geyik yapmaktan uzak durursanız sevinirim. Tamam 1500 ytl fazla dersin biter neden geyiğe vuruyorsun onu anlamadım ?