İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GreenPeace aradı

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Arkadaşlar sizide aradılar mı? balık kampanyası hakkında bilgilendireceklerdi, meşgulüm sonra arayın dedim, nedir bu:eek:ha:

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Her ay 10 tl bağış istiyorlar, kredi kartınızı verin diyorlar... Güvenmiyorumda çok fazla sallamaya çalıştım, siz düşünün pazartesi bidaha arıcaz dedi operatör ya :) Kampanyaya destek olalım dedik başımıza iş aldık, yasa dışı avlanma linklerine tıklattık, ama belliydi arkasından bi bit yeniği çıkıcağı :)

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Her ay 10 tl bağış istiyorlar, kredi kartınızı verin diyorlar... Güvenmiyorumda çok fazla sallamaya çalıştım, siz düşünün pazartesi bidaha arıcaz dedi operatör ya :) Kampanyaya destek olalım dedik başımıza iş aldık, yasa dışı avlanma linklerine tıklattık, ama belliydi arkasından bi bit yeniği çıkıcağı :)

aynen katılıyorum para flan isterlerse nerden verelim beni aramadılar ama keske destekci olmasaydık diyorum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tamam kampanyaları ses getiriyor ama telefonla para dilenmek ters düşmüş, telefonlarını açmam olur biter

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Paypal kabul ediyomusunuz diye sordum telefonda, operatör kız o ne diyo, telefonda kodladım harf harf p-a-y-p-a-l :)

Napim güvenipte veremiyorum kredi kartımı biyere, paypal olsa neyse gönderirizde, ondanda birhaberler doğal olarak :)

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Maddi Yardım ve desteklere kapalıyım diyecem paranın nere gittigini nerden bilelim bugun deniz feneri bile üç kagıtcı çıktı kaldıki bunların bir sürü destekçisi var 1 tl alsalar bir sürü para eder.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Rakam söyledi ama tam hatırlamıyorum 5000 kişi mail atmış ve 2500 kişi telefonla bakanlığı aramış öyle söyledi operatör arkadaş, gerçi onu nasıl biliyorlar anlamadım bakanlığı mı dinliyorlar telekulak ile :D

Heray 10 tl düşülcek kredi kartından, 1 seferlik falanda değil bu bağış istekleri, ömür boyu bağış istiyorlar ama kime yapıyoruz bağışı orasından emin değilim pek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.