İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Grikare Telekomünikasyon Ltd.Şti.

grikare

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Ocak 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
Konum
Antalya
Grikare Telekom 2006 Yılında Antalya merkezli olarak faaliyetlerine başlamıştır. Geçtiğimiz bu dönemde gerek kurumsal gerekse bireysel pazarda hizmetlerini sürekli genişleterek olumlu bir büyüme sergilemiştir. Şirketimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sorunsuz bir şekilde sunabilmek amacıyla Dell, Fujitsu, Microsoft, gibi server donanım ve yazılımları konusunda uzman markalarla çalışmaktadır. Bu çerçevede web hosting, sanallaştırma ve bulut sunucu altyapımızda kullandığımız tüm donanımlar yeni nesil Dell Poweredge sunuculardan oluşmaktadır.

Şirketimiz müşterilerimize daha kolay kullanımlı hizmetler sunmak amacıyla 2011 yılında daha iyi bir çalışma ofisine taşınmış aynı zamanda gelişmiş sunucu yönetim araçlarının bulunduğu yeni web sitesini hizmete sunmuştur. Yapmış olduğumuz yenilikler çerçevesinde tüm hizmetlerimiz yönetimli (managed) olarak sunulmaktadır. Müşteri memnuniyeti anlayışımız çerçevesinde ve tüketici haklarını ön plana çıkaran hizmetler sunmaktayız. Hizmet sözleşmemiz ve iade koşullarımız göz önüne alınarak web hosting hizmetlerimizde hiç bir sebep göstermeksizin 45 gün içerisinde ücret iadesi isteyebilirsiniz.

Grikare size en iyi hizmeti ekonomik rakamlarla sunmak hedefiyle sürekli altyapı yatırımlarına devam edecek, günün gerektirdiği tüm yenilikleri hayata geçirecektir.

Herhangi bir soru, sorun veya görüş bildirmek için aşağıdaki iletişim bilgilerinden şirketimize ulaşabilirsiniz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Kurumsal Bilgiler:
Ticaret Ünvanı: Grikare Telekomünikasyon İnternet ve Bilgisayar Hizm. Paz. Danış. Dış Tic. Ltd.Şti.
Vergi Sicil No: 4110370895
Vergi Dairesi: Manavgat V.D.
Ticaret Odası: Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası
Oda Sicil No: 7842
Ticaret Sicil No: 7609

İletişim Bilgileri:
Adres: Y.Pazarcı Mah. 4010 Sok. No:3/4 07600 Manavgat / ANTALYA
Telefon: 0 242 743 1002
Fax: 0 242 743 1003
Web: http://www.grikare.com
E-Posta: [email protected]
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst