İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

grup halinde sandbox yedim..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
www.sohbet******* meta kodlari: description title ve keyword tamami ayni

Description, açıklama veya tanımlama demek. Siteyi tanımlayan, açıklayan bir cümle olmalı.
Keywords, site içerisinde geçen arama sonuçlarında çıkmasını istediğiniz kelimeler olmalı.
Title, sitenin başlığı.

www.zurna******* keywords ve title birbirinin aynısı. bu sayfa biraz sağdan soldan toplanmış ve düzenlenmiş gibi. sohbet-tr için yazdığım style kodları var içinde sırası bile aynı.

www.hobi******
Meta kodları birbirinin tekrarı birçok kelime içeriyor. Dil kodları 2 kere eklenmiş. Ayrıca şu kod hatalı

<meta name="googlebot CONTENT="index, follow" content>

Bunun dışında sayfanın en alt kısmında </html> bitmiş </body> bitmiş arasına kod girmiş tekrar bitmiş. burası arap saçına dönmüş.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sandbox niye yedim gibi bir soruyu sormadan once bence hataları minimum a indirmiş olmak gerekir.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
peki hocam teşekkurler hatalarımı sölediğiniz için.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sandbox olayı kesin bir netliğe kavuşmuş bir konu degil. Bir şarkı sözü sitem vardı ve benden sonra hazır db ile başlayan siteler suan yayında ama benim site sandboxta ilk 7 ay süper gitti 7. ay sandbox girdi ve 9 ay sonra cıktı ve bu cıkma 1-2 ay sürdü tekrar girdi ve tekrar cıktı 15 gün sonra gene geri girdi. ve 1-2 aydırda o durumda bekliyor site.

Neden sandbox girdiğimin hiç bir fikrim yok link almak vs hayır spam hayır deidğim gibi sahte içeirkle benden sonra acanlar halen aktif ben nedens andbox tayım diye bekliyorum ve bu işlerden cok sogudum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.