A
Anonymous
Misafir
selam..benim bilgisayarım pIII866,asus cusl2c mainboard,256mb ram, 40gb Seagate barracuda ataIV hdd, soundblaster live value ses kartı ve Geforce3Mx400ShMax 64mb sdram bilgisayarım var..fakat ben bi türlü gta3 oyununu istediğim performasta oynayamıyorum...800x6oo çözünrlük ve yukarısı için oyunda çok gıcık noktalarda atmalar yapıyor.draw distance i sıfıra getirmeme rağmen.....oynanamayacak akdar değil fakat doğalda değil ama oyun oynarken konsantreyi bozacak kadar kötü atıyor bazende oynanamayacak kadar
(...çünkü benden daha kötü bilgisayarlarda bile rahat oynayan arkadaşlar var..oyunu ancak 768x5090 küsür çözünürlükte oynayabiliyorumki oda çok rahat sayılmaz....
bilgisayarı format attıktan sonra bile halen böyle, yamasını da denedim olmadı, ekran kartı sürücülerinide denedim..yaw bu atma neden kaynaklanabilir????yardımcı olursanız sevinirim.....
bilgisayarı format attıktan sonra bile halen böyle, yamasını da denedim olmadı, ekran kartı sürücülerinide denedim..yaw bu atma neden kaynaklanabilir????yardımcı olursanız sevinirim.....