- Reaction score
- 5
Bizim webmaster arkadaşalardan yeterince tepki göremiyorum.
Sanırım bize atılan kazığın hiç kimse farkında değil.
Akıl yürütelim.
Türkiyede internet kullanıcı sayısı düşerse bundan en büyük zararı kim görür.
Tabiki bu işten para kazanmaya çalışan insanlar.
Bunlar kimler
1- internet kafeler
2- webmasterlar
3- Pc satıcıları
4- Sen ben Herkez (uzatmak istemedim)
Şöyle bir daha düşünelim. İnternet gerçekten ucuzlamış olsa bu günkü kullanıcı sayısı 2 ye katlansa bu bizlere yansımaz mı?
Tabiki kazancımız 2 ye katlanır.
Bu noktada iş kimlere düşüyor peki. Siyasetçiler demeyin çünki onları güdenler yine bizleriz. Biz gereken tepkiyi vermeliyiz. İmkanlar dahilinde internetin gelişmesi için çaba sarfetmeliyiz ki kazancımızı arttırabilelim.
Neler yapabiliriz.
İlk akla gelen protesto etmek ve insanları bilinçlendirmek.
Güzelbir bildiri hazırlayalım. Ve bunu tüm sitelerimize koyalım. İnsanlara okutalım anlatalım öğretelim.
O site bu site ayrımı yapmayalım.
http://www.internetime-dokunma.com/ gibi bir site yapılmış. veya bizden tanıdık birileri bir sayfa hazırlasın ve bizde bunu tüm sitelerimize yerleştirelim.
Bu da bizim halka hizmetimiz olsun. Pr gütmeden hit düşünmeden,
Üstelik Bedava
(Forumda bazı arkadaşlar hızları arttı diye seviniyorlar, umarım bu sevinçleri kursaklarında kalmaz)
Sanırım bize atılan kazığın hiç kimse farkında değil.
Akıl yürütelim.
Türkiyede internet kullanıcı sayısı düşerse bundan en büyük zararı kim görür.
Tabiki bu işten para kazanmaya çalışan insanlar.
Bunlar kimler
1- internet kafeler
2- webmasterlar
3- Pc satıcıları
4- Sen ben Herkez (uzatmak istemedim)
Şöyle bir daha düşünelim. İnternet gerçekten ucuzlamış olsa bu günkü kullanıcı sayısı 2 ye katlansa bu bizlere yansımaz mı?
Tabiki kazancımız 2 ye katlanır.
Bu noktada iş kimlere düşüyor peki. Siyasetçiler demeyin çünki onları güdenler yine bizleriz. Biz gereken tepkiyi vermeliyiz. İmkanlar dahilinde internetin gelişmesi için çaba sarfetmeliyiz ki kazancımızı arttırabilelim.
Neler yapabiliriz.
İlk akla gelen protesto etmek ve insanları bilinçlendirmek.
Güzelbir bildiri hazırlayalım. Ve bunu tüm sitelerimize koyalım. İnsanlara okutalım anlatalım öğretelim.
O site bu site ayrımı yapmayalım.
http://www.internetime-dokunma.com/ gibi bir site yapılmış. veya bizden tanıdık birileri bir sayfa hazırlasın ve bizde bunu tüm sitelerimize yerleştirelim.
Bu da bizim halka hizmetimiz olsun. Pr gütmeden hit düşünmeden,
Üstelik Bedava
(Forumda bazı arkadaşlar hızları arttı diye seviniyorlar, umarım bu sevinçleri kursaklarında kalmaz)